Be merjem vállalni az utazást a babámmal?
6 hónapos a kislányom, és el tudnánk végre utazni. Viszont a repülőút kb 10 óra 1 átszállással.
Nem tudom be merjem e vállalni az utazástól azért tartok.
Szerintem az égvilágon semmi baj nincs azzal, ha apuka és anyuka kettesben is kikapcsolódna pár napra és addig, ha lehetőségük van a nagyszulokre hagyjak a gyereket, ha van ilyenre lehetőség, főleg, ha szeret ott lenni a gyerek.
Egész más kettesben pihenni egy kicsit, mint a gyerekkel. Ettől függetlenül szerintem kell csinálni közös családi nyaralást is, de pár nap járjon már kettesben a szülőknek.
Viszont egy 10 órás repuloutra biztos nem vinnék egy ekkora babát, meg sem fordulna a fejemben a gondolat. Ez tényleg csak a szulokrol szól, akik nem tudnak megülni a seggukon és nem felel meg közelebbi úticél.
Ráadásul írta a kérdező, hogy már volt vele repülővel, most meg végre lehetőség adódik erre, kicsit üti egymást a 2 mondat.
Nálunk a család autóval ment tavaly nyáron Spanyolországba, megvolt a lehetőség, hogy mi is menjünk, és bár én még nem voltam és nagyon szerettem volna menni, eszembe sem jutott, hogy tizenorakat autozzak vele, pedig már másfél éves volt. Majd elmegyünk nagyobb korában, semmirol nem marad le .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!