Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Be merjem vállalni az utazást...

Be merjem vállalni az utazást a babámmal?

Figyelt kérdés

6 hónapos a kislányom, és el tudnánk végre utazni. Viszont a repülőút kb 10 óra 1 átszállással.

Nem tudom be merjem e vállalni az utazástól azért tartok.

jan. 19. 11:03
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/87 anonim ***** válasza:
82%
Ja,59,annak sok értelme van,aki ideböfögi,hogy önző és társai. Igaz? Annak van értelme meg a tiédnek.:D Az hasznos építő tanács,amire nem gondolt,hogy önző,valóban. Ez kritika,nem tanács... Vagy aki ideírja,hogy mi az,hogy "végre". Ha havonta mennek,havonta.
jan. 19. 19:51
 62/87 anonim ***** válasza:
61%
60# Erre gondoltam. Aki tanácsot ad,az normálisan teszi,volt is több ilyen. De itt egy két embernél a stílus az odavág..önző vagy,anyák szidva,stb.,minek kellett gyerek. Mekkora tanács. :D
jan. 19. 19:53
 63/87 anonim ***** válasza:
66%
58-as , mar lassan a vicc kategoria. Egy atszallast irt, nem 5-ot. Latszik, hogz fogalmad sincs mit takar az egy atszallas. Nem kell mindenaron valaszolni egy kerdesre.
jan. 19. 19:54
 64/87 anonim ***** válasza:
100%
Kerdzo, te ismered a kisbabad habitusat. Erre a kerdesre csak te es a ferjed tudjatok a valaszt. Itt a legtobb emberbol az irigyseg beszel, vagy tenyleg olyan a babajuk, akivel egy ilyen utat nem lehet bevallalni.
jan. 19. 19:58
 65/87 anonim ***** válasza:
100%

Nekem tenyleg konnyebb volt az 5 honapos babammal nyaralni, mint dacckorszakossal. Minden kornak meg van a maga szepsege es hatulutoje. Ezzel az erovel mindenki maradjon otthon.

Nyilvan egy nyaralas gyerekkel mar nem lesz olyan soha, mint gyerek nelkul, de ezzel nincs is semmi baj.

jan. 19. 20:01
 66/87 anonim ***** válasza:
68%

Nem értem miért önzőség a gyereket a nagyszülőkre hagyni (akik feltehetően szeretik, és nem a mozgássérült rokkant kategória). Amikor egy éves voltam, akkor nyaraltam egy hétig a nagymamáméknál vidéken, mert anyám és apám Magas-Tátrát másztak. Vittek volna oda is? Egy éve nem voltak sehol, kijárt nekik bőven. És imádtam a nagyiékat.

Amikor egy éves lesz a lányom, én is a nagyszülőkre fogom hagyni - és már most egymással versengenek hogy melyikük kaphatja meg. Sőt, mehetnék már korábban is felőlük. Amúgy legszívesebben magunkkal vinnénk, de egy évesen Lappföld télen még sok lenne neki, meg ez szervezett túra, az lenne a kicseszés mindenkivel meg vele is, ha rángatnám a programokon. Majd visszük őt is később.

10 órás repülőutat nem tudom bevállalnám-e, de anyám az öcsémet 4 hónaposan vitte már 6 órás repülőúton, és azt mondja semmi baj nem volt, végigaludta. Gyerekfüggő.

jan. 19. 20:02
 67/87 anonim ***** válasza:
22%
Mar megint en, ahogy irtam is en repuloteren dolgzom. Most ebben a pillanatban folyik a boading a dubai jaratra. Nagyon szivesen lefenykepezem, hogy mekkora babakkal sorakoznak es hany mozest tologatnak.
jan. 19. 20:04
 68/87 anonim ***** válasza:
41%

47,nem,a egyik 10 éves a másik 2 de még egyszer sem voltam nélkülük sehol..

Egy család vagyunk,együtt megyünk nyaralni is.

Ezt csak példának írtam.

42

jan. 19. 20:10
 69/87 anonim ***** válasza:
59%
66# Szerintem náluk vagy nincs,vagy utálják az unokát. Annyi helyen írják itt,hogy lepasszolod meg hogy majd a nagyszülő besokall. Én lassan attól sokallok,hogy nálunk is felváltva könyörögnek,hogy unokázhassanak. :D Nem értik meg,hogy még nem akarom,hogy ott aludjon. Duzzogás megy. Ha bármi van,már előre hivogatnak,hogy aznap kell-e vigyázni rá,mert ők szeretnének. Sőt,még a dédi is,hogy ő szeretne vele többet lenni,pedig már idős,de ha kell leutazik hozzánk és játszanak,stb. Rendszeresen jön is. Komolyan mondom,hogy el se tudom képzelni másoknál milyen családi légkör lehet. De ha nincsenek is nagyszülők,akkor se írnék másnak ilyet.
jan. 19. 20:18
 70/87 anonim ***** válasza:
100%
69-es annyira szerencsesek vagytok! Mi kulfoldon elunk, sajnos anyukam nem az a nagyi tipus, nem vallalja be az unokakat, amikor eljon hozzank. Parom szulei meg nem jonnek. Amikor mi megyunk anyira suru a program, hogy arra nincs eronk, hogy este altatas utan elmenjunk vacsorazni. Lassan 5 eve nem voltunk kettesben :( Babysitterben a ferjem nem bizik, igy turelmesen varunk, hogy nagyobbak legyenek :D Legnehezebb az amior dolgzunk, es lebetegednek. Hatalmas kincs egy normalis csaladi hatter. ( Tudom, ennek mar semmi koze a kerdeshez. Ne haragudj kerdezo, hogy eltertem a targytol)
jan. 19. 20:41
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!