Be merjem vállalni az utazást a babámmal?
6 hónapos a kislányom, és el tudnánk végre utazni. Viszont a repülőút kb 10 óra 1 átszállással.
Nem tudom be merjem e vállalni az utazástól azért tartok.
Nekem tenyleg konnyebb volt az 5 honapos babammal nyaralni, mint dacckorszakossal. Minden kornak meg van a maga szepsege es hatulutoje. Ezzel az erovel mindenki maradjon otthon.
Nyilvan egy nyaralas gyerekkel mar nem lesz olyan soha, mint gyerek nelkul, de ezzel nincs is semmi baj.
Nem értem miért önzőség a gyereket a nagyszülőkre hagyni (akik feltehetően szeretik, és nem a mozgássérült rokkant kategória). Amikor egy éves voltam, akkor nyaraltam egy hétig a nagymamáméknál vidéken, mert anyám és apám Magas-Tátrát másztak. Vittek volna oda is? Egy éve nem voltak sehol, kijárt nekik bőven. És imádtam a nagyiékat.
Amikor egy éves lesz a lányom, én is a nagyszülőkre fogom hagyni - és már most egymással versengenek hogy melyikük kaphatja meg. Sőt, mehetnék már korábban is felőlük. Amúgy legszívesebben magunkkal vinnénk, de egy évesen Lappföld télen még sok lenne neki, meg ez szervezett túra, az lenne a kicseszés mindenkivel meg vele is, ha rángatnám a programokon. Majd visszük őt is később.
10 órás repülőutat nem tudom bevállalnám-e, de anyám az öcsémet 4 hónaposan vitte már 6 órás repülőúton, és azt mondja semmi baj nem volt, végigaludta. Gyerekfüggő.
47,nem,a egyik 10 éves a másik 2 de még egyszer sem voltam nélkülük sehol..
Egy család vagyunk,együtt megyünk nyaralni is.
Ezt csak példának írtam.
42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!