Én is sokmindent tervezek arra az időre, amikor a gyerekek már elég nagyok lesznek hozzá, esetleg ahhoz hogy már itthon maradjanak, de most a 3 éves és újszülött mellett nem vállalnám be. Nekik semmit nem jelentene, nekünk meg elsősorban az ő érdeklődésük és igényük kielégítése lenne a feladatunk.
Semmi értelme ezért elmenni Peruba vagy Vietnamba (ezek vannak például a listánkon) egy 3 évessel. Majd 12,15 évessel talán vagy 2esben.
jan. 19. 15:11
32/87 anonim válasza:
Én nem vállalnám, de megértem hogy mennél. Mi is megyünk messzire, az egyevest és a négyévest a nagyszülőkre hagyjuk. Pokoli szívás lenne nekünk - igaz a mieink a városon belül is problémásak.
De egy ekkora gyerek repülőre nem való, csak ha tényleg életbe vágó. Elég sokat utazom repülővel, látom és tapasztalom hogy mennyire fárasztó az utazás, pláne átszállással.
jan. 19. 15:45
33/87 anonim válasza:
Kérdező most már nagyon kíváncsivá tettél, hogy hova szeretnétek utazni?
jan. 19. 15:53
34/87 anonim válasza:
#9 vagyok.Mert kis gyerekkel ,illetve kis babával mi értelme?Nem bírsz várni egy évet minimum.De nem értem minek tetted ki a kérdést,folyamatosan győzködöd magad.Menjetek,jó utat!
jan. 19. 15:58
35/87 anonim válasza:
35,mutogatni kellett neki,vagy besikerult...semmiképpen sem azért mert akartak szívből őket.
jan. 19. 16:10
36/87 anonim válasza:
35: a legdivatosabb kiegészítőim, hogy tudjam bosszantani a gyikes bezzegszuperanyákat.:-) Meg jól jött a csok, babaváró, és imádok összehányt, kakilt vagy pisilt ágyneműt mosni két át nen aludt éjszaka között, munka után:-)
jan. 19. 16:12
37/87 anonim válasza:
"Viszont nekünk más lehetőségünk tényleg nem is nagyon volt utazni, mivel nem vezetek, autónk sincs, szóval vagy repülő, vagy semmi"
Ciprusra mondjuk amúgy is kicsit nehéz elvezetni. 😁
jan. 19. 16:31
38/87 anonim válasza:
Jajajj, megjöttek a momzik,37-es kár volt leírnod. :D
jan. 19. 16:38
39/87 anonim válasza:
Csak egy elmebeteg hagy két kis gyereket a nagyszülőkre,ő meg éli világát.Szerencsétlen gyerekek.A nagyszülők hulyék,h.elvállalják!
jan. 19. 16:42
40/87 anonim válasza:
40# Akkor a fél baba mama csoport elmebeteg,kb én lógok ki,mindenkinek aludt már a nagyszülőknél,voltak így a férjjel kettesben hétvégézni,stb. Nem egy,nem két ember,tanult, több gyerekes, normális értékrendű anyák. :) Mindenki tök normálisan viszonyul egymáshoz,csak itt megy a köpködés mint a putris romák között, már bocs. Nálunk a szüleim kb könyörögnek születése óta,de én nem akarom,pedig már lassan 2. Konkrétan ha vigyázni kell rá ritkán,majd kiugranak örömükben. Még ők kérik külön. Mondd már el,milyen családban élsz te?:( Magadra kötötted 18 évig? Férjeddel sincs közös program soha akkor?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!