Sok szerencsét ahhoz, hogy találj ilyen nőt. Nincs az az összeg, amivel megtudnád fizetni egy normális nő erkölcsét és kilenc hónapnyi szenvedését kb. a semmiért. Na és utána, hogy gondoltad, hogyan fogod egyedül nevelni, ha már annyi sem jut el a tudatodig, hogy ez mennyire felelőtlen ötlel. Meg egy csomó hivatalos macera. Lehet, hogy nem illegális, de mindenképpen bele fog kötni a gyámhatóság. Nem úgy működik, hogy valaki csak úgy kipottyant neked egy gyereket, mert b*szhatnékod van, és nem tudod, mit csinálj a k*rva sok pénzeddel.
2024. jan. 18. 19:15
22/34 anonim válasza:
Egyébként a többi kommenthez hozzászólva ez NEM béranyaság, mert a nő annak a magzatát hordaná ki, aki megtermékenyítette. Egy béranyába az adott pár embrióját ültetik be, tehát egy harmadik személybe, pl. azért, mert az anya semmilyen módon nem tud teherbeesni, mégis saját gyereket akarnak. Ezért béranya a harmadik fél, és nem az, aki egy pasinak egyszerűen csak kihordja a gyerekét.
2024. jan. 18. 19:25
23/34 anonim válasza:
A gyereknek szüksége van anyára. Ilyet ami a kérdésben van csak extrém önző emberek találnak normálisnak.
2024. jan. 19. 01:17
24/34 A kérdező kommentje:
Nincs erre ilyen abszolút szabály, hogy a gyereknek mindenképpen szüksége van egy anyára ahhoz, hogy kiegyensúlyozott felnőtté váljon. Egy apa is lehet szerető szülő, és van olyan férfi, aki egyedül is fel tud nevelni egy gyereket. Nem szeretem, amikor a nők kisajátítják a gyermekeket csak azért, mert ők tudnak szoptatni.
Te beteg vagy. A gyereket megfosztod az anyjától. Apára és anyára is szüksége van alapból.
2024. jan. 19. 01:33
26/34 A kérdező kommentje:
Ki vagy te, hogy megmondd?
2024. jan. 19. 02:30
27/34 anonim válasza:
"Nem szeretem, amikor a nők kisajátítják a gyermekeket csak azért, mert ők tudnak szoptatni."
Egy ilyen ember mint te, anyával se vállaljon gyereket, de anya nélkül pláne. Mi ez a parancsoló hang, hogy mit nem szeretsz? Kit érdekel hogy te mit hogy szeretsz csicska.
2024. jan. 19. 02:40
28/34 A kérdező kommentje:
"Kit érdekel hogy te mit hogy szeretsz csicska."
Engem kifejezetten érdekel, és az én életemről van szó.
2024. jan. 19. 03:01
29/34 anonim válasza:
Ha annyira beteg vagy lelkileg, hogy képtelen vagy párkapcsolatot találni, fenntartani, akkor nem vagy alkalmas szülönek. Egy olyan gyerek, akit egy selejtes lelkü valaki nevel, szükségszerüen lelki beteg lesz, azokból meg eleve több van, mint amennyi kellene
2024. jan. 19. 09:15
30/34 anonim válasza:
29 önmagában a párkapcsolati képtelenségtől nem lesz alkalmatlan, hány nő vállal úgy gyereket, hogy az egy nemkívánt terhesség de egyedül is bevállalják. Az, hogy ilyen gondolatai vannak már inkább megkérdőjelezi a mentális egészségét.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!