Meddig kéne elmenni hogy a gyerek 2 szülővel nőjön fel?
Szóval van egy kicsit idősebb mint 1 éves gyerekem. Apukával hadilábon vagyunk, nem szeretném, hogy a gyerek apa nélkül nőjön fel, de baromi nehéz. 3 fő konfliktus forrás van az életünkben ebből az egyik hogy apuka nem szereti azt a környéket ahol jelenleg lakunk. Kb kocsival 15 percre van a másik kerület ahova szeretne költözni ahol van egy lakás a családban, végülis tudnánk oda költözni, viszont én pár éve laktam ott és nyaranta ellepik a környéket a csótányok. Szinte érzem a talpamon ahol ráléptem egyre és akkor derült
ki, hogy egy egész horda csótány van bent a lakásban. Valamiért zsigerileg nem akarok visszamenni a csótányok közé. Szerintetek túl tolom? Nem kell annyira félteni a gyereket? A családi egység fontosabb mint a csótányok? Rágodom nagyon hogy mi legyen...
A gyereknevelés pont ezért nehéz, mindkét félnek.
Nem azért, mert húúú de sok dolog van egy babával, hanem mert mindketten fáradtak vagytok, mindkettőtöknek óriási áldozatot kell hoznia a hétköznapok során. Eddig ti voltatok a legfontosabbak huszon-harminc éven át és most megjött a baba.
Amúgy én nem látom ezt olyan megoldhatatlan problémának. Van egy kerület, ahol ő lakni szeretne. Ne a meglévő lakásba költözzetek vissza, hanem vegyetek egy másikat, ahol remélhetőleg nincs csótány.
A másik két problémán meg szerintem dolgozzatok, sokan keresztülmennek ezen. Próbáljátok meg rábízni a gyereket a nagyszülőkre és menjetek el kettesben legalább havi egyszer valahova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!