Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Meddig kéne elmenni hogy a...

Meddig kéne elmenni hogy a gyerek 2 szülővel nőjön fel?

Figyelt kérdés

Szóval van egy kicsit idősebb mint 1 éves gyerekem. Apukával hadilábon vagyunk, nem szeretném, hogy a gyerek apa nélkül nőjön fel, de baromi nehéz. 3 fő konfliktus forrás van az életünkben ebből az egyik hogy apuka nem szereti azt a környéket ahol jelenleg lakunk. Kb kocsival 15 percre van a másik kerület ahova szeretne költözni ahol van egy lakás a családban, végülis tudnánk oda költözni, viszont én pár éve laktam ott és nyaranta ellepik a környéket a csótányok. Szinte érzem a talpamon ahol ráléptem egyre és akkor derült

ki, hogy egy egész horda csótány van bent a lakásban. Valamiért zsigerileg nem akarok visszamenni a csótányok közé. Szerintetek túl tolom? Nem kell annyira félteni a gyereket? A családi egység fontosabb mint a csótányok? Rágodom nagyon hogy mi legyen...

jan. 16. 21:36
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk a gyerek 3,5 éves korára jött helyre a kapcsolatunk, amit a gyerek születése billentett meg iszonyatosan. Nagyon nagy mélypontjaink voltak. Annyira eltávolodtunk egymástól. Szex elvétve volt. De rengeteget dolgoztunk rajta, hogy megmentsük a házasságunkat, és iszonyú büszke vagyok rá, hogy sikerült, nem adtuk fel at első, második, harmadik… nehézségnél. Hisz annak oka volt, hogy őhozzá mentem hozzá, vele szerettem volna gyereket stb
jan. 17. 00:14
 12/13 anonim ***** válasza:

A gyereknevelés pont ezért nehéz, mindkét félnek.

Nem azért, mert húúú de sok dolog van egy babával, hanem mert mindketten fáradtak vagytok, mindkettőtöknek óriási áldozatot kell hoznia a hétköznapok során. Eddig ti voltatok a legfontosabbak huszon-harminc éven át és most megjött a baba.

Amúgy én nem látom ezt olyan megoldhatatlan problémának. Van egy kerület, ahol ő lakni szeretne. Ne a meglévő lakásba költözzetek vissza, hanem vegyetek egy másikat, ahol remélhetőleg nincs csótány.

A másik két problémán meg szerintem dolgozzatok, sokan keresztülmennek ezen. Próbáljátok meg rábízni a gyereket a nagyszülőkre és menjetek el kettesben legalább havi egyszer valahova.

jan. 17. 10:39
 13/13 anonim ***** válasza:
Az a helyzet, hogy nem csak a gyerek ami miatt áldozatot kell hozni. Mi a munkánkból adódóan a nyarat végigdolgozzuk szó szerint, maximum alszunk, hiába vagyunk együtt, sokszor még arra sincs idő hogy beszélgessünk. Ilyenkor mikor érezzük, hogy kezdünk besokalni elutazunk akár csak pár napra egyet, az mindig segít, feltölt. Szerintem ez bármilyen helyzetben jó megoldás.
jan. 17. 10:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!