Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Akiknek van 3-4 gyerek,hogy a...

Akiknek van 3-4 gyerek,hogy a fenébe bírnak megélni ilyen árak mellett?

Figyelt kérdés
2024. jan. 16. 19:48
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
74%

Szerintem ez nagyon igény függő.

Van olyan ismerősöm, aki 4 gyerekkel 600ezerből vígan elél.

De van olyan is, akik épp csomagolnak, mennek ausztriába, mert 1 gyerekkel millióból nem jönnek ki (hitel nelkül, saját házban)

2024. jan. 17. 08:56
 22/29 A kérdező kommentje:
Utolsó!Ez kamu.Egy gyerekkel hitel nélkul,egy milliobol bőven kijon.Amugy mi is megyunk márciusban müldöldre.Semmi kedvem.
2024. jan. 17. 09:28
 23/29 anonim ***** válasza:
67%

22!

Nekem 2 gyerek van, 700ból élünk. Szoval tudom, hogy ők valamit nem jól csinálnak. Nem kamu. Barátnőmről van szó, így valóban tudom, hogy hó végére lenullázzák magukat.

21#

2024. jan. 17. 09:48
 24/29 anonim ***** válasza:
81%

Legjobb amikor anyuka nem is dolgozik.

A minap beszélgettem a fiam legjobb barátjának az anyukájával. Az osztályból több anyuka is hozzá jár (műkörmös). Mesélte, hogy az egyik kislány anyukájától mennyire kivolt, merthogy nekik is 4 gyerekük van, apuka valami targoncás vagy raktáros, és anyukának esze ágában sincs dolgozni. Csóri apa valami képzésre jár most munka mellett, hogy több legyen a pénzük, de az fel se merül, hogy ne egyedül neki kelljen megteremtenie az anyagiakat, holott a 4 gyerekből a legkisebb is bőven ovis már. És hát ezek szerint még anyuci műkörmére is van pénz abból az egy targis keresetből. Fogalmam sincs, ezek hogy nem halnak éhen. Nekünk 2 gyerekünk van, ketten 800-900 között keresünk, jut mindenre, de mi sem dőzsölünk azért.

2024. jan. 17. 10:00
 25/29 anonim ***** válasza:
83%

Kérdező, hidd el, vannak, akik elb*sszák a pénzt. Nekem is van két közeli baráti pár, ahol csak 1-1 gyerek van, és 7-800 ezres jövedelemből lenullázzák magukat hó végére, pedig hitelt sem fizetnek.

Cigi 100 ezer, kajarendelés 100 ezer, Temu kéthetente 10 ezer és ilyesmik. Fel se tűnik nekik.

2024. jan. 17. 10:14
 26/29 A kérdező kommentje:

#24 igen,ez nagyon fura.Nekem is van egy barátnőm.Életében nem dolgozott,a férje szó szerint reggelzől eszig dolgozik.16:00- ig a melóhelyen ,aztán otthon maszekol,este tíz után kerül ágyba.És még a barátnőm panaszkodik,hogy otthon nem segít semmit.🤦🤦

Hát nyilván el lehet költeni szinte barmennyit...

2024. jan. 17. 10:30
 27/29 anonim ***** válasza:
26%

Mi is elég nagylábon élünk.

Rengeteg olyan kiadás van, amit szerintem megúszhatnánk olcsóbban (pl. most vittem el a védőnőnek 30.000 forint értékben olyan pelenkákat, amiket kipróbáltunk és nem jók a gyerekre, vagy bébiételt adunk a babának főzés helyett és még csak nem is értem mások ezt miért tartják drágának stb.)

2024. jan. 17. 10:51
 28/29 A kérdező kommentje:
Az én gyerekeim nem ették meg az üvegest,nem csodálom.🤢Nekunk azt mondták,hogy két kutya luxus.🤦Marha jó,ez Magyarország.
2024. jan. 17. 10:57
 29/29 anonim ***** válasza:
77%
Gondolom jól keresnek..amúgy tenyleg sokba kerül a gyerek. De sok baromságra elmegy a pénz egyeseknek. Megvesz a 6 hónapsnak 5000ért egy nyakkendos bodyt mert milyen cuki.( turiban szintrn sok cukit lehet találni amugy) aztán sír hogy mennyibe kerül ruháztatni. Mert ha kinovi nyilvan még sokat kell venni.Én sokmindent használtan szerzek be , persze újat is veszek , de én mondjuk az 5000ft-on több cuccot mint ő. Vagy munkatarsameknal kivan a segguk hó végén 2 gyerektől, de 15000ért vett a lanynak melltarto bugyi szettet ( 16éves) a fiúnak a f.szomtudja hanyadik gépes jatekot vettek 30ért..ez eddig 45ezer es minden honapban egy csomo f szsagot vesznek. Gyerek eltori a telót , nem vigyaznak semmire, abbol is uj kell. Eloszor még vennek de ha azt latom sz.rik vigyazni rá, kapna olcsóbbat és csá. De a kajatema is hasonlo. Rengetegbe kerül, de mi piacon veszunk husit, sok zoldseget, boltba sem veszunk ossze minden sz.rt persze kapnak nasit is, nincsnek ridegtartasba. De nem veszek marekszam dörmi kismackót meg hasonlókat. Neha kapnak de ennyi. De van ahol minden nap !!!dörmike, túrókrém, puding a menü. Igy nem csoda ha elmegy a pénz.
2024. jan. 17. 11:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!