Akiknek van 3-4 gyerek,hogy a fenébe bírnak megélni ilyen árak mellett?
Szerintem ez nagyon igény függő.
Van olyan ismerősöm, aki 4 gyerekkel 600ezerből vígan elél.
De van olyan is, akik épp csomagolnak, mennek ausztriába, mert 1 gyerekkel millióból nem jönnek ki (hitel nelkül, saját házban)
22!
Nekem 2 gyerek van, 700ból élünk. Szoval tudom, hogy ők valamit nem jól csinálnak. Nem kamu. Barátnőmről van szó, így valóban tudom, hogy hó végére lenullázzák magukat.
21#
Legjobb amikor anyuka nem is dolgozik.
A minap beszélgettem a fiam legjobb barátjának az anyukájával. Az osztályból több anyuka is hozzá jár (műkörmös). Mesélte, hogy az egyik kislány anyukájától mennyire kivolt, merthogy nekik is 4 gyerekük van, apuka valami targoncás vagy raktáros, és anyukának esze ágában sincs dolgozni. Csóri apa valami képzésre jár most munka mellett, hogy több legyen a pénzük, de az fel se merül, hogy ne egyedül neki kelljen megteremtenie az anyagiakat, holott a 4 gyerekből a legkisebb is bőven ovis már. És hát ezek szerint még anyuci műkörmére is van pénz abból az egy targis keresetből. Fogalmam sincs, ezek hogy nem halnak éhen. Nekünk 2 gyerekünk van, ketten 800-900 között keresünk, jut mindenre, de mi sem dőzsölünk azért.
Kérdező, hidd el, vannak, akik elb*sszák a pénzt. Nekem is van két közeli baráti pár, ahol csak 1-1 gyerek van, és 7-800 ezres jövedelemből lenullázzák magukat hó végére, pedig hitelt sem fizetnek.
Cigi 100 ezer, kajarendelés 100 ezer, Temu kéthetente 10 ezer és ilyesmik. Fel se tűnik nekik.
#24 igen,ez nagyon fura.Nekem is van egy barátnőm.Életében nem dolgozott,a férje szó szerint reggelzől eszig dolgozik.16:00- ig a melóhelyen ,aztán otthon maszekol,este tíz után kerül ágyba.És még a barátnőm panaszkodik,hogy otthon nem segít semmit.🤦🤦
Hát nyilván el lehet költeni szinte barmennyit...
Mi is elég nagylábon élünk.
Rengeteg olyan kiadás van, amit szerintem megúszhatnánk olcsóbban (pl. most vittem el a védőnőnek 30.000 forint értékben olyan pelenkákat, amiket kipróbáltunk és nem jók a gyerekre, vagy bébiételt adunk a babának főzés helyett és még csak nem is értem mások ezt miért tartják drágának stb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!