Anyák otthon, segítség nélkül, hogy viselitek,hogy soha nincs rend?
Nem keres egy szekerdetek pénzt. Én nem értem,másnál nem nyolc és fél óra a munkaidő? Az alap..erre még egy bő háromnegyed óra oda,ugye ennyi vissza,és máris minimum tíz órát van távol,de akkor enm volt egy perc túlóra sem,és nem kellett még csak tankolni sem munka után,nem volt dugó,stb. Bejárónőt nem akarok,errefelenk maximum olyanok vállalnak,akiket inkább nem engedek a lakásba.
Csempe,ajtó,stb mosása: tnaul enni,járni és knallosodni a gyerek,egy egy éves után disznool a konyha. Az etetőszék,a csempe,és az ajtó is,mivel ott van mellette. Állandóan tapogat, az tükrök mindig maszatosak,és az ajtó,ahol eléri,az is. A por meg nem tudom mitől élsz mindig ennyi, valószínű a sok mosás szárítógépezes kombótól. Elengedtem,hogy azzal töltöm a szabadidőm,hogy keszedegetem a polcokról,iroasztlarol stb a dolgokat,letöltöm a port,meg visszateszem. Most már csak akkor csinálom,ha tényleg vastag a por,így kb kéthetente kell. Zavar,de jobban zavarna,ha ez irányítaná az életem.
"Én nem értem,másnál nem nyolc és fél óra a munkaidő?"
De, annyi. A férjem 6:30-tól 15:00-ig dolgozik, én meg 8:00-tól 16:30-ig. Oda-és hazaérni mondjuk nekünk 10 perc kocsival, ennyivel előrébb vagyunk. Illetve nekem reggel több, mert én viszem a gyerekeket, a férjemnek meg délután több, mert ő hozza őket haza. Ők 4-kor otthon vannak, én 5-kor. Mégis mi az, amire napi 8,5 óra munka mellett nincs idő? Amikor azt írtad, hogy "egész nap dolgozik", azt hittem, hogy 12-zik minden nap.
Nem KELL kétnaponta porszívózni hacsak nem mindent minden nap kiborogat a gyerek.
Nálunk heti két porszívózás van akkor portörlés is, ez max 20 perc.
A konyha tiszta, mert minden ételkészítés után gyorsa áttörlöm a pultot, a villanytűzhelyt.
A fürdőszobánk kicsi, kb 10 perc alatt kitakarítom en block.
Nincs patika rend, de kit érdekel? A lakás van értünk, nem mi érte ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!