Anyák otthon, segítség nélkül, hogy viselitek,hogy soha nincs rend?
2: pontosan ez az,én is úgy érzem hogy még lehetne gajdulni ha mindig mindent tisztán akarnék. Gyakorlatilag mást se csinálnék csak takarítanek. Lehetne makulatlanabb a lakásunk nekünk is,de alap rend van,és ezt se könnyű fenntartani. Ahogy írod,én is úgy vagyok,hogy szinte nincs látszatja,amit csinálunk. És én is sokszor csinálom,hogy nap közben vele alszok kicsit,hogy birjam a mai napig sok éjszakai műszakot(fogzas, mizgasfejlodes,szepa,holdallas,keunk minden miatt is a mai napig)
Meg kicsit úgy is vagyok vele,több vagyok annak,mint a csillogó lakás. Nem akarom,hogy elvesszek ebben,és ezzel kompenzáljam az itthonletet.
Lazán veszem.
A padlót naponta porszivozom,felmosom.
De pl a port csak akkor törlöm ha már poros a bútor.
Nem szaladgalok minden nap porrongyal a kezemben.
A játékokat este pakolom össze,a fiam ugyis kiszedi a dobozból akkor is ha ezerszer rakom vissza.
Mosogatni reggel szoktam ha van piszkos.meg este a napközben összegyűlteket(nincs mosogatógép)
A férjem is hazaér aztán,ha valami koszt lát,előveszi a seprűt pl.
Pokhalozni ő szokott,én irtózom a poktol és a hálójatol is
A szekrényekben pedig nincs rendetlenség,arra nagyon ügyelek,hogyha ki és beteszek valamit mindig rendesen tegyem.
Én simán megoldottam, 2 gyerek mellett is, kb 4-6 óra alvások mellett. Engem zavart, tettem ellene. Volt egy sorrendem, mikor mit takaritok ki, igy sosem volt egyszerre sok, mégis rend volt.
Most, hogy visszamentem 8óraba dolgozni, na most van az, hogy frusztrál. Most van az, hogy valóban nincs rá időm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!