Tényleg ennyire nagy baj az ha heti 1x úgymond nem időben alszik a gyerek (8-9 között szokott elaludni de már itthon is volt rá példa hogy 10 után aludt el) vagy csak apósom volt egy kicsit nagyon bunkó?
4 hónapos koráig kb bármikor el tudott aludni, balcsin a brutál dübörgő zene mellett este 10 után😵😵( jujj), a szálláson evett egyet majd folytatta az alvást mint ha misem történt volna.
Ne foglalkozz az após hülyeségeivel,elég lesz majd a gyerekével, mert 4 hó után csak az ágyában aludt el, vége lett a csavargásnak.
Ezt úgy írom, hogy nem egy bulizós csitri vagyok 2 felnőtt gyerek és 40 évesen toltuk amig a gyerek hagyta. Amikor már nem volt neki mindegy alkalmazkodtunk hozzá.
Le lehet pontozni, de szerintem sem szerencsés ilyen kis gyereket vendégségbe hurcolni feszt, főleg ilyen járványos időben.
Ehhez az altatásnak semmi köze.
Viszont én nagyobb korában sem ébresztettem, ha nem volt muszáj.
Tehát vagy hataértem vele, hogy itthon tudjon elaludni, vagy ha babakocsiban aludt be, akkor vagy benne hagytam, míg magától nem ébredt, vagy addig sétáltam vele, míg ki nem aludta magát, és csak utána mentem vele haza.
aposnak az a baja hogy egy 0 immundrendszerü ujszülötet cipelnek bulikba a kedves szülök ės este 10re jönnek meg vele .
ezt én sem ėrtem amugy minek kell bulizni menni egy ujszülöttel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!