Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tényleg ennyire nagy baj az...

Tényleg ennyire nagy baj az ha heti 1x úgymond nem időben alszik a gyerek (8-9 között szokott elaludni de már itthon is volt rá példa hogy 10 után aludt el) vagy csak apósom volt egy kicsit nagyon bunkó?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Először elmesélem mi történt velünk tegnap. 1 hónapos babánk van és első baba. Valamilyen szinten fontosnak tartom a napi rutint hogy legyen de ha heti 1-2 nap nem a rutin szerint megy akkor nem akadok ki és nem csinálok ebből botrányt. Tegnap vendégségben voltunk és 8-9 óra helyett (amikor itthon már aludni szokott) fel 10-kor értünk haza. Baba elaludt a kocsiban de felkelt és sírt. (Máskor is volt hogy már este 10-kor értünk vele haza vendégségből (kb 2x) de olyankor nem kelt fel amikor átraktam a kiságyba. Illetve azt tudni kell hogy has fájós a baba és most tartunk a 6 hetes növekedési ugrásnál ami miatt többször kér ennit (szoptatok még) ) Apósommal lakunk együtt és eddig semmit sem szólt hogy későn érünk haza gyerekkel vagy előtte gyerek nélkül. De tegnap szóvá tette hogy mi mégis mit képzelünk magunkról hogy ilyenkor járunk haza gyerekkel és jó lenne ha végre felnőnénk a gyerek neveléshez mert egy gyereknek este 8-kor már aludni kell. Magyarán megkaptuk hogy mi szar szülők vagyunk csak azért mert későn értünk haza a gyerekkel és sírt mert éppen éhes volt hiába etettem meg indulás előtt.

#frissszülők
2024. jan. 15. 16:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
86%

4 hónapos koráig kb bármikor el tudott aludni, balcsin a brutál dübörgő zene mellett este 10 után😵😵( jujj), a szálláson evett egyet majd folytatta az alvást mint ha misem történt volna.

Ne foglalkozz az após hülyeségeivel,elég lesz majd a gyerekével, mert 4 hó után csak az ágyában aludt el, vége lett a csavargásnak.

Ezt úgy írom, hogy nem egy bulizós csitri vagyok 2 felnőtt gyerek és 40 évesen toltuk amig a gyerek hagyta. Amikor már nem volt neki mindegy alkalmazkodtunk hozzá.

2024. jan. 15. 20:10
 12/14 anonim ***** válasza:
64%

Le lehet pontozni, de szerintem sem szerencsés ilyen kis gyereket vendégségbe hurcolni feszt, főleg ilyen járványos időben.

Ehhez az altatásnak semmi köze.

Viszont én nagyobb korában sem ébresztettem, ha nem volt muszáj.

Tehát vagy hataértem vele, hogy itthon tudjon elaludni, vagy ha babakocsiban aludt be, akkor vagy benne hagytam, míg magától nem ébredt, vagy addig sétáltam vele, míg ki nem aludta magát, és csak utána mentem vele haza.

2024. jan. 15. 21:02
 13/14 anonim ***** válasza:
81%
1 hósan este 10-re jött ki a fektetés nálunk. Apósod hülye, vagy csak rossz napja volt.
2024. jan. 15. 21:17
 14/14 anonim ***** válasza:
61%

aposnak az a baja hogy egy 0 immundrendszerü ujszülötet cipelnek bulikba a kedves szülök ės este 10re jönnek meg vele .

ezt én sem ėrtem amugy minek kell bulizni menni egy ujszülöttel

2024. jan. 16. 07:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!