Tényleg ennyire nagy baj az ha heti 1x úgymond nem időben alszik a gyerek (8-9 között szokott elaludni de már itthon is volt rá példa hogy 10 után aludt el) vagy csak apósom volt egy kicsit nagyon bunkó?
Nekem a 6 hetes babám az elmúlt 2 hétben legkorábban éjjel 1-kor aludt el... Pedig este 8-kor már nyugi van meg altatás.
Ha mennénk valahova és autóban lenne jobban aludna mint itthon a szobájában...
Ilyen kicsinek még teljesen mindegy hogy hol van, annyi érdekli hogy az anyja legyen a közelében.
En mar azon csodalkozom, hogy nektek van rutinotok az 1 hossal. 😅
Engedd el.
Hahaha, én ugyanezt úgy rémlik 1 éves gyerekkel kaptam meg. Tök jó rutinunk volt már, 9-re belealudt a szopiba, és aludt reggelig.
Hát egy este felhívott a nagymamám nővére fél 9-kor. Mondtam neki, hogy egy fél óra múlva, amikor letettem a dedet, visszahívom. Erre full kiakadva közölte velem, hogy nahát, és ő még azt hitte, hogy jó anyuka vagyok, akinek 8-kor ágyban van a gyereke! :D Hozzátenném, a lányom elég keveset aludt mindig, így nem voltam érdekelt a korai fektetésben, így is fent kukorékolt legkésőbb fél 8-kor, és első gyerek lévén nem kellett másnap időre mennem vele sehova.
Egy 1 hónapos gyereknél meg még nincs miről beszélni, a legtöbbnek napirendje sincsen. :D Öcsém májusban született, az egész nyarat úgy töltöttük a Velencei-tónál, hogy már sötétedés után anyu berámolta a babakocsiba, és elmentünk sétálni meg fagyizni, ő meg boldogan aludt a kocsiban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!