Bogica0616 kérdése:
Cseden lévő anyák, kisbabás anyukák. Van segítségetek az otthoni munkában?
Figyelt kérdés
jan. 6. 16:25
21/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenki válaszát. Én is a többséggel érték egyet. 8 hete született a második lányunk. Kicsit fáradtak vagyunk, ezért is keveredtünk vitába.
jan. 7. 10:22
22/23 Derjaderja válasza:
Hát le lehet pontozni, de semmi nem indokolja, valamelyik fél ne végezze az otthoni munkát, amikor otthon van.
A kétkeresős modellben ilyen alapon munka után mindenki csak elfeküdne.
Igenis a nő azért kapja a juttatásokat, mert a munkaideje helyett csecsemőt gondoz. Nyilván ellátja a vele kapcsolatos házi munkákat is napközben. Még amit még ép ésszel sikerül, a gyereket nem háttérbe szorítva stb. Amikor mindkét szülő otthon van, felezni jogos a munkát.
23/23 anonim válasza:
Nekem senki, de nem is kellett. A férjemmel közösen oldottuk meg. Ami fixen az én feladatom az a vasalás, de főzéstől kezdve mindent csinál ő is munka mellett. Kérnem se kell, mert tisztában van vele, hogy nemcsak az én feladatom. Ő is itt lakik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!