Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A férjem azt szeretné, ha a...

A férjem azt szeretné, ha a gyermekünk az én vezeték nevemet kapná, szerintetek milyen ötlet ez?

Figyelt kérdés
2010. okt. 22. 18:59
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Furcsa!
2010. okt. 22. 18:59
 2/21 anonim ***** válasza:
100%

hát valóban elég furcsa. nem tudom mi a férjed vezeték neve gondolom nem azért nem akarja adni a gyereknek mert vmi csúnya.

én biztosan nem egyeznék bele. max úgy hogy mindkettőnk vezeték nevét de nekem egyébként az sem tetszik. én maradnék a hagyományoknál.

nem mondta miért akarja h a te vezetékneved kapja a gyerek?

2010. okt. 22. 19:02
 3/21 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs ebben semmi furcsa, néhány év alatt majd itt is megszokják az ilyen névadást.
2010. okt. 22. 19:04
 4/21 anonim ***** válasza:
52%
Mint ha nem akarná h tudják h övé a gyerek.Te viseled amugy az ő nevét?ha már férjed.
2010. okt. 22. 19:04
 5/21 anonim ***** válasza:

Nem furcsa!

Nem jó a vezetékneve???

Ha nekem rossz vezeték nevem lenne én is inkább a páromét választanám a gyereknek...

2010. okt. 22. 19:30
 6/21 anonim ***** válasza:
53%
Hát én nem örülnék neki.Mindenesetre nagyon furcsa.Az ő gyereke ezért igenis vegye a nevére.A gyereknek sem jó ez így.Ha nagyobb lesz azt fogja gondolni miért nem érdemelte ő azt hogy az apja elismerje.Ezt ne engedd!Tessék a nevére venni!!!!
2010. okt. 22. 19:46
 7/21 anonim ***** válasza:
55%
Hát nekem furcsa. A gyerek vajon mit fog hozzá szólni, ha nagy lesz? A legtöbb gyermek az édesapja vezeték nevét viseli. Tizenévesen elbizonytalanodhat, hogy vajon ő e az apukája, akkor is ha a magyarázatotok esetleg érthető. Megkérdezheti, hogy apa miért nem akarta neki adni a vezeték nevét?
2010. okt. 22. 19:50
 8/21 anonim ***** válasza:

Az apjával jóban van? Vagy furcsa a vezetékneve?

Valahogy csúfolható?

2010. okt. 22. 19:56
 9/21 anonim ***** válasza:
19:46-os vagyok.Légyszíves áruld el a vezetéknevét.Olyan ronda hogy szégyenli?
2010. okt. 22. 20:02
 10/21 anonim ***** válasza:
Amikor elolvastam a kérdést, nem találtam furcsának, amiket a válaszokban írtak, meg sem fordult a fejemben, de biztos van benne valami. Én is kíváncsi lennék egyrészt a vezetéknévre, másrészt a férjed indokára, csak úgy lehetne jobban megítélni. Amúgy egy ismerős család van, ahol a férj vette fel a feleség nevét, hogy a gyerek ha azt kapja, ne legyen más a neve, mint az apjáé. Ott azért volt az egész, mert mindenképpen a feleség vezetéknevét akarták továbbvinni.
2010. okt. 22. 20:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!