Mindenki megvárta azt a bizonyos hat hetet? Illyetve muszály megvárni vagy esetleg ha nagy a kísértés hamarabb nem is szabad?
Figyelt kérdés
2009. jan. 3. 20:16
1/7 anonim válasza:
Szia!én is ezen gondolkodtam,mi lenne ha...én már nem bírom,nagyon kivagyok és egyre nehezebben tolerálom a dolgokat!császárral szültem,de akkor is már kivagyok!A fertőzések miatt kell megvárni a hat hetet meg a varratok meg a vérzés miatt is!
20 napos baba anyukája
2/7 A kérdező kommentje:
Szia!Én is császárral szültem és hát igen...Nehéz tartoztatni magát az embernek ha szerető férjével van és korlátozzák bizonyos dolgok:)!!!Mi pár nap múlva 1 hónapos babák leszünk.
2009. jan. 3. 21:30
3/7 anonim válasza:
Hát én bizony kivártam a 6,sőt a 8 hetet.Igaz én hüvelyi úton szültem és kívül belül varrtak-és elég érzékeny lett odalent.Nekem igazándiból a"közös fürdő" hiányzott.
Elvileg a fertőzés miatt nem lehet,de ha semmi bajotok,akkor óvszerrel lehet.Na meg a pettinget se tiltják.úgy tudom.
4/7 anonim válasza:
Én, vagy is mi nem vártuk ki a 6 hetet pedig ahogy a dokim mondta a gyerek ha keresztbe jött volna ki se okozott volna bennem nagyobb kárt... volt varratom minden hol...meg "étvágyam" is...nagyon érzékeny lesz és elég furcsa is,de sztem ha óvszert használtok a fertőzések elkerülése miatt nagy gond nem lehet. Te úgy is érezni fogod hogy hol van az a pont mikor kellemetlenebb mint kellemesebb... További szép és boldog napokat. 21 hetes
5/7 anonim válasza:
Nekem varratszedéskor azt mondta a doki, hogy két hetet kell várni, szó se volt 6 hétről.
6/7 anonim válasza:
Ez érdekes. Pár napja én is feltettem ezt a kérdést, és teljesen más válaszok érkeztek. Most azt írták Neked, hogy nem kell megvárni, nekem azt írták, hogy várjam meg. Én most már kivárom azt a két hetet, főleg, hogy a napokban eléggé fáj a gátam. Igaz nekem sajnos 12 öltés volt. Megvárom mit mond a doki, addig kényeztetjük egymást másként.
7/7 anonim válasza:
Természetes úton szültem és kb. 3 és fél hete vártunk.Voltam már kontrollon és nem lett semmi bajom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!