Milyen nevet adnátok ezek alapján?
Sziasztok! Tudom talán nem teljesen ide való, de itt valószínűleg több választ kapok😄
Vezetéknevet szeretnék változtatni, egész egyszerűen azért mert c tipusu, pedig nem vagyok az egyáltalán,es a családom sem az, egyszerűen nem is értjük hogyan lett ez a vezeteknevunk,de nagyon szenvedek miatta.
Brigitta névhez milyen vezeteknevet adnátok? 😅 Végre eljott az ideje mert elmúltam 18,(egy jó pár éve 🤣) de nincs ötletem sem hogy mire változtassam. Szerintetek milyen név hangzana jól a Brigitta névhez? BUEK mindenkinek, és köszönöm a válaszokat előre is.
Szerintem olyat válassz, ami magánhangzóra végződik. (Mássalhangzóval végződővel kemény lenne a keresztneved kimondani)
I-re végződő vezetéknevek mindegyike stimmel szerintem :)
Buék!
Takács, Tóth, Szabó, Szegedi, Pécsi (igazából majdnem bármilyen hasonló varosnevbol képzett névvel működhet). Molnár, Simon, Virág,
Anyukád felől esetleg nincs/ nem volt valaki, akinek olyan vezetékneve volt, ami tetszene? Szerintem az a legegyszerűbb. Legalábbis nekem az volt, én üknagymamám vezetéknevét vettem fel, kellettek hozzá az anyakönyvi kivonatok, de 2 héten belül megvolt a határozat.
Te döntesz de nem értelek
Így legalább magad miatt fognak tisztelni nem a neved miatt
Anya és az én vezetéknevem ugyanaz.( apa nincs, nem vett a nevére, így kaptam anyu nevét)
Nagymamám Farkas volt, ugynagymamam pedig Orlinczki (remélem is írjak), egyszerűen nincs olyan név ami tetszene. Tóth semmiképpen sem, a kovács meg olyan gyakori. 🥲
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!