Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ellenzékiek, vállalnátok...

Ellenzékiek, vállalnátok gyereket más politikai nézetű személlyel?

Figyelt kérdés

Vagyis kezdenél e egyáltalán komoly(ahol gyerek is tervbe van) kapcsolatot más nézetű személlyel?

Ellenzéki = az ellenzéki összefogás szavazója

jan. 1. 18:12
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Nem vallalnek.

A szuleim fideszesek, megbeszeltuk, hogy nem hozzuk szoba a politikat a csaladi esemenyeken, mert annyira mas nezeteket vallunk. De ezt nem lehet kivitelezni egy olyan emberrel, akivel egyutt elek, es evtizedeken keresztul egyutt is fogok. Mondjuk alapbol nem is mennek hozza verfideszeshez, tehat ez itt nalam megbukott. A ferjemmel szerencsere a nagyobb volumenu dolgokban egyetertunk, akad itt-ott egy ket kilenges, de nem veszes.

jan. 1. 20:44
 22/25 anonim ***** válasza:
83%

Jobboldali beállítottságú vagyok, de olyannal, akinek morálisan rendben van, amit a kormánypárt művel, vagy a mihazánk féle nagymagyarkodás tetszik, olyannal nem lennék együtt.

Sem olyannal, aki vallásos, és/vagy hisz az ezoterikus dolgokban. Nem tudnék ilyen embert komolyan venni. A férjemet megmosolygom, ha horoszkópot olvas. 😄

jan. 1. 20:59
 23/25 anonim ***** válasza:
19 vagyok: azt írtam hogy a 17essel értek egyet de a 16ra gondoltam 😅
jan. 1. 21:49
 24/25 anonim ***** válasza:

Engem nem az érdekel, hogy kire szavaz, hanem hogy miért. A gyereknevelést, alapvető elveket illetően egyet kell értsünk. Ha ezek stimmelnek, de az illető a Fideszre szavaz, az önmagában nem probléma. De nagyon csodálkoznék, ha ilyen létezne.

(Amúgy van már férjem és gyerekem is, a fentiek arra vonatkoznak, hogy ha még nem lenne.)

jan. 2. 01:01
 25/25 anonim ***** válasza:
Ismerek egy pasit, aki nagyon tetszik már több mint 1 éve... Sajnos nem alakult semmi közöttünk, valószínű nem is fog soha. Erős a gyanúm, hogy a Fidesszel szimpatizál, pedig amúgy nagyon sok jó gondolata van és értelmes. Nem volt még lehetőségem beszélni vele erről, de valószínű kerülném is a politika témát vele. Mondjuk gyereket azt nem szeretnék, de ha összejöhetnék vele, nem érdekelne a politikai nézete. Azt gondolom nem elvakult, de nem látok nagyon bele. Azt tudom, hogy odáig vagyok a hangjáért, gondolataiért, meg úgy összeségében érte. Ezt semmilyen politika nem tudja átírni, pedig ellenzéki vagyok és nem értek egyet a Fidesszel. De a vonzalom, szerelem más kérdés. Mondjuk propagandistával sosem jönnék össze, meg olyannal, aki nagyon csőlátású. De ő nem tűnt annak.
jan. 2. 09:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!