Ellenzékiek, miben reménykedtek a következő választáson?
Nem igazán szeretem Orbánt de konkrétan rajta kívül nincs más választás..
Azzal, hogy migráns ellenes még a nem konzervatívakat is a fideszhez csalogatja, és amúgy is elég nagy a szavazótábora.
Gyurcsány miatt mindenkinek rossz szájízt ad az egész ellenzék, bármilyen összefogásnak semmi híre, MZP megbukott, a kutyapárt szavazatokat rabol, a mihazánk 100szor rosszabb mint a fidesz..
Szoval szerintetek hogyan javulhat a helyzet?
Aki a baloldalra szavaz, az arra szavaz, hogy az ország menjen tönkre teljesen.
A baloldal beakarja telepíteni a terrorista munkásokat, akik elveszik a magyar emberek munkahelyét.
A baloldal többkulcsos adót akar, ami adónövelés, és csökkentenék a fizetéseket.
A baloldal háborúpárti.
A baloldalon Gyurcsány parancsol és láttuk már milyen volt a Gyurcsány-korszak:
Államcsőd, szemkilövetések, mélyszegénység, magyar emberek cserbenhagyása
"Nem igazán szeretem Orbánt de konkrétan rajta kívül nincs más választás.."
Mindig van választás.
Én a 2RK-ra szavazok, de a többség úgyis Orbánt fogja megszavazni, mert az embereknek tetszik ez a rendszer.
"Nem igazán szeretem Orbánt de konkrétan rajta kívül nincs más választás.."
Ez csak annyit jelent, hogy egy bizonyos szintig te is beveszed a fideszes propagandát.
Egyébként én nem reménykedem semmiben, az idiótáknak ez kell, ez van. Én így is megvagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!