Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ellenzékiek, vállalnátok...

Ellenzékiek, vállalnátok gyereket más politikai nézetű személlyel?

Figyelt kérdés

Vagyis kezdenél e egyáltalán komoly(ahol gyerek is tervbe van) kapcsolatot más nézetű személlyel?

Ellenzéki = az ellenzéki összefogás szavazója

jan. 1. 18:12
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
57%
Párom ellenzéki én Fideszes vagyok. Nem szólunk bele a másik nézetébe, inkább nem politizálunk. A gyerekünk meg úgyis arra szavaz akire akar. Tény hogy jobb olyannal lenni aki ugyanazt a nézetet vallja,de cserébe minden másban egyetértünk.
jan. 1. 18:29
 12/25 anonim ***** válasza:
53%
Feleségemmel arra az elhatározásra jutottunk anno, hogy nem szeretnénk gyereket vállalni. Nem bántuk meg a döntésünket.
jan. 1. 18:42
 13/25 anonim válasza:
81%
Megfordítva a kérdést, én nem vagyok "ellenzéki összefogás" szavazó, de nem a politikai nézetei miatt jönnék össze valakivel, vagy pedig vállalnék vele gyereket.
jan. 1. 18:44
 14/25 anonim ***** válasza:
83%
A párommal ugyanolyan a politikai nézetünk, a vallás viszont az abszolút ellentéte. Ennek ellenére sose volt ebből veszekedés, mindketten tiszteljük a másik véleményét, és nagyon jókat szoktunk a témában kulturált vitázni. Gondolom a politikával is így lenne. Van 3 gyerekünk.
jan. 1. 18:54
 15/25 anonim ***** válasza:
89%

Ha valakinek az életében olyan szinten jelen van a politika, hogy állandóan téma, olyannal attól függetlenül nem jöttem volna össze, hogy mi a "hitvallása", mert nem szeretek politizálni.

Ugyanígy azokat se választanám, akik pártállástól függetlenül VAKON kitartanak a választottuk mellett anélkül, hogy megkérdőjeleznék, hogy valóban jó-e amit képviselnek.

Szeretem, ha egy ember képes kritikus gondolkodásra.

jan. 1. 18:55
 16/25 anonim ***** válasza:
58%
Én eleve olyan párt kerestem, akinek nagyjából ugyanolyan a politikai nézete, mint nekem.
jan. 1. 19:12
 17/25 anonim ***** válasza:
84%
Mar ott problema van ilyenkor, kinek mi az ellenzek, kinek mi a jobboldal. Kinek hol van a hatar. Pl. valaki videken lakik, nem messze mondjuk Fejer megye eszaki resze, de anti-Karacsony Gergely, es a masik fel meg BP-n el delebbre, tehat a tavolsag kozel 1 vonatallomas vagy 2, most nem tudom annyit nem utazok, csak egy pelda, hogy emiatt mar nem akar osszejonni a masikkal hiaba kulsore vonzo, de tudomasara jutott, hogy Budapesten el, csak valami Balatoni fesztivalon "dumaltak".
jan. 1. 19:15
 18/25 anonim ***** válasza:
44%
Mivel a Fideszes szavazók tábora csak nyugdíjasokból vagy agymosott középkorúakból áll, így nem is értem a kérdést.
jan. 1. 20:25
 19/25 anonim ***** válasza:
78%
Akivel nem egyezik a politikai gondolkodásunk, akkor több mindenben sanszos hogy nem értünk egyet pl gyereknevelés terén vagy a gyerek dolgaival kapcsolatos kérdésekben. Így a 17-es nézetét vallom.
jan. 1. 20:31
 20/25 anonim ***** válasza:
59%
Sose politizáltam, viszont az intellektualitás fontos számomra a másikban. Aki isteníti a mostani kormányt és szerinte minden rendben van ebben az országban, sztem ennek bőven a híján van. Nincs már olyan értelmiségi ismerősöm aki Fideszes lenne.
jan. 1. 20:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!