A gyerekeid milyen köszönésre tanítod?
Figyelt kérdés
Én a szia/jó napot/reggelt/estét-re. A csókolom nekem olyan kiábrándító, gyerekként is utáltam. A szomszéd múltkor megjegyezte, hogy ezek a mai gyerekek már nem ismerik a csókolomot, ez neki olyan fura. Nem akartam vele vitába szállni, de szerinte jobb is. Főleg mikor vén taták visszaszóltak hogy csókolnád?2023. dec. 28. 01:09
11/11 anonim válasza:
A csókolommal ki lehet kergetni a világból engem is, így nem erőltetjük.
Ha olyan helyre megyünk, akkor szólok neki, hogy köszönjön nyugodtan sziával/sziasztokkal (pl egyik nap behoztam az irodába és itt mindenki 30-40 közötti, meg tudom hogy mindenki kiborult volna ha lemagázza a gyerekem :D).
Ha nem, akkor jó napot vagy jó napot kívánok.
Amúgy ők a suliban se csókolomoznak, az ofővel és az ofő-helyettessel tegeződnek (más tanár meg még nincs, mert másodikos a fiam).
Nekem kiskoromban még a csókolomot tanították, de mostanra én is csak olyanoknak köszönök így, akik ilyen 80+ évesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!