Lehet baj? 2,5 éves fiam mire észrevettem ma
mézeskalácsit evett ami tojásfehérjés cukormázzal volt
díszítve. Házi tojásból készült. Nagyon ideges lettem
és kétségbeesett.
Kisgyerekre azért veszélyesebb mert gyengébb a szervezete,könnyebben kiszárad stb. Amerikában erről külön dokumentum film volt. Amúgy egy felnőtt simán túléli.
2023. dec. 26. 21:35
32/44 anonim válasza:
Ki kérdezte, hogy mért kapja el könnyebben?! Ki kérdezte, hogy hogy terjed?! Liszt Ferenc életrajzát is belinkelhetnéd, pont annyi relevanciája lenne. Nem erről van szó.
2023. dec. 26. 21:40
33/44 anonim válasza:
Hú,31#-es. :D Bocsi,de nagyon gáz vagy.
2023. dec. 26. 22:07
34/44 anonim válasza:
#32! Te, te nagyon okos. Aki a saját maga által linkelt cikket se tudta értelmezni.
Pont, hogy erről volt szó, mivel egy komplett család evett a nem fertőzőtt élelmiszerből, akik közül a kérdező a gyerekért aggódik, akire ugyanannyira nem veszélyes, mivel nem fertőzött.🤦🏽♀️
2023. dec. 26. 22:09
35/44 anonim válasza:
Mi??? Gondolom nem nyers volt a tojás. Én meg kb 10 hónaposan egész tojást kevertem a spenótjába, kesőbb olvastam hogy 1 éves kor után lehet adni, vagy hogy. Lányom köszöni szépen, makk egészséges. 2,5 évesen már bármit ehet
2023. dec. 26. 22:32
36/44 anonim válasza:
35!
De. A díszítő "krém" nyers tojásfehérje annyi porcukorral,amennyit csak felvesz. Meg egy kis citromlé. Az már nincs sütve,a kész,kihűlt mézest díszíted vele.
Te sose láttál még mézeskalácsot?!
2023. dec. 26. 22:34
37/44 anonim válasza:
35#-ös. Nálunk a gyerekkorom úgy telt,hogy minden hétvégén madártej készült. Imádták a szüleim,plusz tesóm. :D Bár én nem,de komolyan minden hétvégén szinte csináltak. Egy Rotát azért hamarabb összeszedsz vagy mást,főleg jelenleg ami van mostanában.
2023. dec. 26. 22:47
38/44 anonim válasza:
36# Te meg soha ne adj mézeskalácsot 18 éves korig,majd akkor eldönti ő szeretne-e.
2023. dec. 26. 22:48
39/44 anonim válasza:
De láttam már, viszont az igaz hogy sose sütöttem.
35
2023. dec. 26. 22:51
40/44 anonim válasza:
38! Nem talált!
Mi szó szerint rengeteg mézest sütünk és eszünk. Már novemberben elkezdjük a sütését.
Azért is tudom a máz receptjét. Minden gyerek imádja.
Sőt! Még az edényt is kinyalhatják!
Tiszta fertő,tudom 🤣🤣🤣🤣🤣.
Nekem anyám gyerekkoromban nyers tojáshéjat tört porrá szárítás után. Az volt a vitamin. Meg a cukorral kikevert nyers tojássárgája. Néha még ma is csinálok magamnak. Mert imádom.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!