Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Lehet baj? 2,5 éves fiam mire...

Lehet baj? 2,5 éves fiam mire észrevettem ma mézeskalácsit evett ami tojásfehérjés cukormázzal volt díszítve. Házi tojásból készült. Nagyon ideges lettem és kétségbeesett.

Figyelt kérdés
2023. dec. 26. 18:37
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
0%
Kisgyerekre azért veszélyesebb mert gyengébb a szervezete,könnyebben kiszárad stb. Amerikában erről külön dokumentum film volt. Amúgy egy felnőtt simán túléli.
2023. dec. 26. 21:35
 32/44 anonim ***** válasza:
81%
Ki kérdezte, hogy mért kapja el könnyebben?! Ki kérdezte, hogy hogy terjed?! Liszt Ferenc életrajzát is belinkelhetnéd, pont annyi relevanciája lenne. Nem erről van szó.
2023. dec. 26. 21:40
 33/44 anonim ***** válasza:
78%
Hú,31#-es. :D Bocsi,de nagyon gáz vagy.
2023. dec. 26. 22:07
 34/44 anonim ***** válasza:
80%

#32! Te, te nagyon okos. Aki a saját maga által linkelt cikket se tudta értelmezni.

Pont, hogy erről volt szó, mivel egy komplett család evett a nem fertőzőtt élelmiszerből, akik közül a kérdező a gyerekért aggódik, akire ugyanannyira nem veszélyes, mivel nem fertőzött.🤦🏽‍♀️

2023. dec. 26. 22:09
 35/44 anonim ***** válasza:
21%
Mi??? Gondolom nem nyers volt a tojás. Én meg kb 10 hónaposan egész tojást kevertem a spenótjába, kesőbb olvastam hogy 1 éves kor után lehet adni, vagy hogy. Lányom köszöni szépen, makk egészséges. 2,5 évesen már bármit ehet
2023. dec. 26. 22:32
 36/44 anonim ***** válasza:
83%

35!

De. A díszítő "krém" nyers tojásfehérje annyi porcukorral,amennyit csak felvesz. Meg egy kis citromlé. Az már nincs sütve,a kész,kihűlt mézest díszíted vele.

Te sose láttál még mézeskalácsot?!

2023. dec. 26. 22:34
 37/44 anonim ***** válasza:
26%
35#-ös. Nálunk a gyerekkorom úgy telt,hogy minden hétvégén madártej készült. Imádták a szüleim,plusz tesóm. :D Bár én nem,de komolyan minden hétvégén szinte csináltak. Egy Rotát azért hamarabb összeszedsz vagy mást,főleg jelenleg ami van mostanában.
2023. dec. 26. 22:47
 38/44 anonim ***** válasza:
16%
36# Te meg soha ne adj mézeskalácsot 18 éves korig,majd akkor eldönti ő szeretne-e.
2023. dec. 26. 22:48
 39/44 anonim ***** válasza:
84%

De láttam már, viszont az igaz hogy sose sütöttem.

35

2023. dec. 26. 22:51
 40/44 anonim ***** válasza:
89%

38! Nem talált!

Mi szó szerint rengeteg mézest sütünk és eszünk. Már novemberben elkezdjük a sütését.

Azért is tudom a máz receptjét. Minden gyerek imádja.

Sőt! Még az edényt is kinyalhatják!

Tiszta fertő,tudom 🤣🤣🤣🤣🤣.

Nekem anyám gyerekkoromban nyers tojáshéjat tört porrá szárítás után. Az volt a vitamin. Meg a cukorral kikevert nyers tojássárgája. Néha még ma is csinálok magamnak. Mert imádom.

2023. dec. 26. 22:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!