Lehet baj? 2,5 éves fiam mire észrevettem ma mézeskalácsit evett ami tojásfehérjés cukormázzal volt díszítve. Házi tojásból készült. Nagyon ideges lettem és kétségbeesett.
Figyelt kérdés
2023. dec. 26. 18:37
11/44 anonim válasza:
Kérdező,akkor szerencsétlen gyerek nem ehet a mézeskalácsból?
12/44 anonim válasza:
Ha meg lett mosva a tojás, akkor nem lesz semmi baja.
Sokan nem tudják, de a héjáról kerülhet szalmonella a belsejére is. A lányom így kapott egyszer szalmonellát házi tojásból készült majonéztől. De ott nem volt megmosva a tojás. :/
14/44 anonim válasza:
11!
Gondolom csak fertőtlenitett kaját ehet szerencsétlen...
15/44 anonim válasza:
Én meg torokfájásra cukorral kevert nyers tojássárgáját kaptam állandóan gyerekként (meg imádtam frissen fejt tehéntejjel felöntve is, na, az már maga a fertő)
16/44 anonim válasza:
Semmi baja nem lesz attól,hogy tojásfehérjés mézeskalácsot evett. A most tomboló ezerféle vírus nagyobb veszély rá szerintem.
17/44 anonim válasza:
Én is bepanikolnék kicsit,de enyém allergiás a tojásra,amúgy nem lesz ettől baja.
18/44 anonim válasza:
#11! Az hagyján, nekem az a fura, hogy az viszont egyáltalán nem zavarja, hogy a család összes többi tagja szalmonellás lesz.🤣
Náluk ez vajon, tök normális heti program vagy eleve senki nem evett a mézeskalácsból a lopós gyereken kívül?🤔
19/44 anonim válasza:
Bakker,a két éves fiam három napja összevissza eszik mindent amit mi.(persze mértékkel,nem olyan mennyiségben mint én és a család többi tagja 😆)
Mi a francert panikolsz amúgy?
20/44 anonim válasza:
Régen csak házi volt mégsem haltunk ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!