Egy év alatti baba esetén mennyi énideje van a férjeteknek hetente?
Figyelt kérdés
Amikor elmegy otthonról sportolni, szórakozni?
Vagy amikor otthon olyasmit csinál, amit szeret?
Nektek mennyi énidőtök van ugyanerre?
2023. dec. 25. 21:02
31/36 veterán vas válasza:
Irigyellek, hogy azonnal tudtad a helyes választ.
Már csak az a kérdés, hogy honnan ez a magabiztos tájékozottság?
Talán azért mert ott voltál, vagy azért mert nálatok ez volt a szokás?
Nos melyik? 🤔
32/36 A kérdező kommentje:
#31 A négy nagyszülő + 3 keresztszülőből senki nem halt meg 80 éves kor alatt és 90 alatt is csak egy személy. A terhességem alatt még öten életben voltak és senkit nem ismertem rajtuk kívül, aki délelőtt munkanap ráért volna órákat csevegni, míg hat hetet táppénzen voltam (42. hétre szültem), így elég sokat beszélgettünk róla, hogy náluk hogyan volt a gyereknevelés meg miket javasoltak nekik ötletként, aztán az unokák nevelésénél mik voltak az elvek.
jan. 6. 01:25
33/36 veterán vas válasza:
Köszönjük a családfa ismertetőt.
Bár nem ez volt a kérdésem, a leírásodat érdeklődve olvastam.
Még valami???
34/36 anonim válasza:
31-es, miért bunkózol a kérdezővel? Régen valóban más gyereknevelési elvek voltak népszerűek, amik mellett könnyebben jutott ideje a szülőknek másra is a gyereken kívül. Erre nekitámadtál a kérdezőnek, hogy mégis honnan tudja, tán ott volt-e, mire a kérdező leírta, hogy, milyen idős családtagok tapasztalatait volt szerencséje megismerni. Teljesen adekvát választ írt a kérdező az amúgy abszolút kötekedő kérdésedre. Mi bajod van neked, hogy erre is csak fölényeskedsz? Nem helyes így kommunikálni.
35/36 veterán vas válasza:
#34!
#29-ben leírtam a véleményemet az "énidő"-vel kapcsolatban, utalva a kettő generációval előtti -nagyszüleimnél- látottakra, hallottakra.
A Kérdező erre a pálinkás kenyérrel és a mákteával példálózott, így -ismeretlenül- lefikázta a nagyszüleim életvitelét és gondolkodását.
Ezek után én vagyok aki "bunkózik"?😮
36/36 anonim válasza:
Nyilván nem konkrétan a te nagyszüleidre gondolt, hanem úgy általában a régebbi korokban élt szülőkre. Akik ha konkrétan mákteát és pálinkát nem biztos, hogy adtak, az biztos, hogy nem lelkiztek annyit rajta, hogy sírni hagyják a babát, megfelelő lesz-e a kötődési mintázata a gyereknek, helyesen ösztönzi-e a baba mozgásfejlődését, vagy a who ajánlásnak megfelelően táplálja-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!