Ez milyen nevelési stílus?
Valamilyen szinten én is hasonlóan gondolkodom, pedig imádom a gyerekeimet.
A vendég nálam nem szó szerint van, hanem nekem azután is lesz életem, miután kirepültek. Nekem is vannak hobbijaim, nem kizárólagosan a gyerek az életcélom.
Egyébként elég nagy ajándék, hogy a szüleik szeretik egymást és nem folyton a marakodást kell hallgatniuk. Nyilván amíg kicsik, mi alkalmazkodunk hozzájuk, aztán a korukhoz mérten önállóságra vannak szoktatva. Pl az én lányaim már második osztálytól kezdve önállóan, busszal mentek az iskolába és egyedül jöttek haza. Nagyobbik lányom most 13 éves, sok osztálytársáért még most is jönnek a szülei, számomra ez nagyon visszatetsző.
Meg önállóan kell maguknak csinálni tízórait, szobájukat rendben tartani, takarítani... Ez nem azt jelenti, hogy nem szeretem őket, hanem pontosan azt, hogy nagyon is szeretem és az életre nevelem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!