Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Normális ha a gyerekek apja...

Normális ha a gyerekek apja minden (!) héten 2-3 este eljár otthonról (pókerezni, társasozni)?

Figyelt kérdés
Vagy ez más családokban is így megy ès csak nekem fura, hogy az idôt nem inkább a gyerekeivel (ovis ès kisiskolás) akarja tölteni?
2023. nov. 25. 21:46
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Értelek, csak lehet előre le kellett volna beszélni ezeket a dolgokat. Pl hogy ha lesz gyerek akkor nincs heti 3 nap haverozás, stb
2023. nov. 26. 11:00
 22/24 A kérdező kommentje:
Igen, lehet. Sajnos nem gondoltam erre.
2023. nov. 26. 11:59
 23/24 anonim ***** válasza:
87%

Biztos van még olyan család(?) ahol így megy, de a többség a környezetemben nem ilyen. Érthető, ha neked ez már sok, de ezt nektek kell lejátszanotok egymással. Nekem ha már úgy érzem, hogy túl sokat járkál el a férjem, szoktam emlegetni, hogy "a miheztartás végett". Tudja, melyik viccre gondolok (l. lent). Teljesen nem tud hátat fordítani magának, tiszta hülye, ha sokáig nem mozdulhat ki otthonról, de azért visszafogja magát ő is, mert azért család a család és nem csak a gyerekcsináláshoz van szükség az apukára. Ő ezt egyébként úgy oldja fel, hogy ha olyan a program, a nagyobbikat is viszi magával. Szerencsére van olyan téma, ami mindkettejüket érdekli (közlekedés) Igen, így kényelmetlenebb, de az anyának nem az? A gyerek pedig még hetek múlva is emlegeti, hol járt apával.

Egyébként el tudja látni a gyerekeket az apjuk? Kényelemből járkál el, mert megteheti, azért, mert nehezen bírja a zsivajt (egyem a szívét az ilyennek!) vagy nem tud mit kezdeni velük? Mit szólna ahhoz, ha tényleg kimaradnál egy napot/estét?

Vicc:

- Drágám, most, hogy összeházasodtunk és együtt fogunk élni, elmondanám miheztartás végett, hogy mik a szokásos programjaim:

Hétfőn este, munka után a kollégákkal szoktunk kicsit tekézni.

Kedden este teremfoci van, szerdán a focicsapattal közösen meccset nézünk.

Csütörtökön kártyaparti a barátaimnál, pénteken biliárd a haverokkal.

Szombat este egy baráti sörözés a fiúkkal, megbeszéljük a hét eseményeit, lazítunk.

Vasárnap többnyire becsúszik egy mozi.

Hát kb. ennyi. Ez megfelel neked, Drágám?

- Persze, Édes. Én is elmondom neked, hogy én hogy osztom be az estéimet, ezt sokkal egyszerűbb megjegyezni, mint a tiédet:

Én minden este 9-kor kefélek, aki itt van, itt van, aki nincs, az nincs.

2023. nov. 26. 13:02
 24/24 A kérdező kommentje:
De rég hallottam ezt a viccet, köszi :)))))
2023. nov. 26. 17:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!