Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Normális ha a gyerekek apja...

Normális ha a gyerekek apja minden (!) héten 2-3 este eljár otthonról (pókerezni, társasozni)?

Figyelt kérdés
Vagy ez más családokban is így megy ès csak nekem fura, hogy az idôt nem inkább a gyerekeivel (ovis ès kisiskolás) akarja tölteni?
2023. nov. 25. 21:46
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
12%

Bár én tudnék menni. Ha nem teljes estékre megy el és nem pénzben játszik, akkor nem tartom valami hű de borzasztó dolognak.

Nem látom hogy mivel rosszabb mint egy sokat túlórázó apa.

2023. nov. 26. 04:04
 12/24 anonim ***** válasza:
95%

Hát nem tudom, 11-es, a túlórázó apuka legalább anyagiakban tesz hozzá a családhoz, de aki heti 2-3 alkalommal otthagyja anyukát, hogy intézze egyedül a gyerekeket, míg ö pihenget és szórakozik....?

És anyuka is elmehet heti 2-3 alkalommal, vagy neki nem kell a szórakozás?

2023. nov. 26. 06:21
 13/24 anonim ***** válasza:
89%

A fickónak biztos ez a normális, különben nem így csinálná. A nőnek meg...ő tudja.

Nekem nem felelne meg, de nem is olyan pasit választottam, akinek ez kell. Sose volt elmászkálós típus. Együtt járkáltunk csak el. Azóta meg, hogy gyerekeink vannak, max. altatás után "bulizunk" a nappaliban/hálóban. Nekünk így jó.

2023. nov. 26. 07:32
 14/24 anonim ***** válasza:
26%
12: miért ne járhatna? Nem mindenhol csicska a nő, és nem mindenhol mártír, hogy az ovis-iskolás gyerekek mellől évi egy lelkiismeret furdalásos kimenő van.
2023. nov. 26. 07:43
 15/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Mindketten dolgozunk, kb mindent èn intèzek a gyerekek körül!

Termèszetesen ez nekem nem jò, ennek többször hangot is adtam. Gùnyos mosoly volt a vàlasz, meg, hogy mièrt nem megyek èn is (?) , meg mièrt nincs bèbiszitter ès mennènk együtt el estènkènt… mindenre van vàlasz.

Nem azt mondom, termèszetes, hogy felnôtt embernek szüksège van gyerekmentes programra is, na de hetente 2-3-szor? Èn ezt soknak tartom.

Hètvègèn is leginkább alszik, alig foglalkozik velük. Nincs egyensùly!

Kèrdezte valaki, hogy gyerekek elôtt is ilyen volt e. Jogos a kèrdès! Igen!

De akkoriban màs èletet éltünk, mint szerintem mindeni màs.

Igazán arra lettem volna kívàncsi máshol is így van e. De feltètelezem nem ez az általànos.

2023. nov. 26. 09:04
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Hát azért sokat elárul egy férfiről milyen a gyerekek előtt, azért kérdeztem. Pl nálunk a férjem nem jár el külön, max évente 1szer céges vacsira. Pedig még nincs gyerek. Ha megyünk akkor közösen, azt meg majd gyerek mellett is meg tudjuk oldani, szerencsére vannak nagyszülők
2023. nov. 26. 09:17
 17/24 A kérdező kommentje:

Teljesen igazad van kedves 16-os.

Ezt jobban àtgondolhattam volna mielôtt családot alapítunk együtt. De akkoriban ez nem zavart ès nem is feltèteleztem (naívan), hogy a gyerekek utàn is így lesz. Igazán bele sem gondoltam! Az volt termèszetes, hogy a gyerekekèrt hoz nèmi àldozatot a fejlôdèsre kèpes ember.

Szegèny megboldogult nagymamàm mondanà erre: “Hàt fiam amilyen viràgot szakítottàl, azt szagolod!”

2023. nov. 26. 09:26
 18/24 anonim ***** válasza:
57%
Ne vedd sértésnek, de te nem a gyerekekért hoztál áldozatot, hanem annyira gyereket akartál, hogy kb mindegy volt hogy kivel. Most már vagy megszoksz vagy megszöksz...
2023. nov. 26. 09:52
 19/24 anonim ***** válasza:
35%
Az a normális, amit ők konfliktus nélkül elfogadnak. Ha nincs vita előle, normális.
2023. nov. 26. 10:07
 20/24 A kérdező kommentje:
18-as ezt rosszul gondolod. Sokáig nem is akartam gyereket. 5 èvig eszünk be sem jutott. Közösen jutottunk el arra a pontra, hogy màr jò lenne, ha lenne gyerekünk.
2023. nov. 26. 10:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!