Normális ha a gyerekek apja minden (!) héten 2-3 este eljár otthonról (pókerezni, társasozni)?
Nálunk nem így megy.
Pl. az én párom pár hete nem találkozott a haverjaival. Mára megbeszélték, velem is egyeztetett, hogy nem-e probléma (nekem általában nem az). Elaltatta az egyik gyereket, amíg én elaltattam a másikat, utána ment el. Amikor hazajön, akkor is számíthatok rá, ha az egyik kicsi ébred (részegen sosem jön).
Mindig figyelünk rá egyaránt, hogy az énidő ne menjen a gyerekek rovására, se a másik nyakába ne tegyünk nagy terhet.
Ez túl sok. Kéthetente egy ilyen alkalom okés lenne.
Untatja a gyerekes lét, gondolom. Majd megbánja, ha látja, hogy nem kötődnek hozzá a gyerekei.
Felnőtt ember társasozik? Gyerekkel is unalmas, nemhogy más felnőttekkel. Nem is hallottam még ilyenröl, hogy felnőttek összeüljenek társasozni.
Ami a pókert illeti, próbálj meg otthon is pókerezni vele, jobb ötletem nincs. Bár gondolom nem a játékra van szüksége, csak arra, hogy ne legyen otthon. Nem neki való a családosdi. Vagy nő van a dologban.
Semmiképp nem jó. Először is azért mert téged ez zavar, feltételezem beszéltél is erről vele, mégis eljár. Másodszor mert valószínűleg nem egyenlő terheket viseltek a családban, ha neki ez belefér. Ez az aránytalanság sajnos nem tesz jót a kapcsolatnak sosem.
Aztán ugye ott van az is, hogy azért mászkál el mert nem akar otthon lenni, tényleg sokkal jobb móka felnőtt társaságban játszogatni, mint gyereket nevelni, de a szülőség sok lemondással is együtt jár sajnos.
Persze nem kell besavanyodni, de mindenképp alkalmazkodni kell a család közös jóléte és az egyensúly megtartása érdekében.
Úgy tűnik belőle hiányzik az erre való törekvés. Próbálj vele még erről beszélni, lehet hogy nem ment át az üzenet neki vagy nem érti hol a probléma mert nem látja át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!