Sokan miért vállalnak gyereket bizonytalan körülmények mellett?
"A világon mindenhol és minden korban a tanulatlan réteg a felelőtlen és ezért a legszaporább"
Vagy nem felelőtlen, csak épp nincs pénze vagy lehetosege a védekezésre
Amúgy arra nem gondolsz hogy minden oké volt,anyagilag rendben volt a család,megszületett három gyerek,aztán beütött a csőd és lenullazodtak teljesen?.
A sok okos meg azt kommenteli,hogy minek vallt gyereket ha nincs miből.
Hat létezik olyan is,hogy volt miből aztán elromlott az egész ...
Valahol igaza van a kérdezőnek, jogos kérdés.
Pl én 13 éves munkaviszony után vállaltam. Várandós vagyok.
A csedem jó lesz, a gyedem maximum. Férjem viszonylag jól keres. Van tartalékunk, baba mellett is tudunk félre rakni.
Igen, beüthet a krach, de ha nem lenne semmi amihez nyúljunk ebben az esetben, egy babát sem vállaltunk volna. Így sem tervezünk kistesót.
Amúgy tényleg tele vannak a kismamás csoportok ezekkel a posztokkal. 4-7 gyerek, a nő semmit nem kap, pedig a kicsi sincs 2 éves, mert soha nem dolgozott (csak gyes es csp). A párja meg kb minimálbért kap. Oké, a csp 7 gyerekre nem olyan kevés, de azért egy 9 fős család fenntartása a jelenlegi árakkal brutál sok. Élelmiszer, ruházkodás, orvos, esetleg szemüveg, pelenka, gyógyszerek stb. Számomra érthetetlen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!