0.5 mg Rivotril megvonási tünetek mellett milyen tanulási módszerek válnának be a magántanulóság és persze a pszichoterápia mellett?
Figyelt kérdés
Nagyon fontos lenne a segítség! Jövőre végzek a sulival ha minden igaz, most viszont nagyon szenvedek a megvonási tünetektől. Ezek megmaradnak amíg élek, vagy elmulnak? A jövőm miatt lenne fontos főleg. Megpróbáljam egyedül eldobni a másik doboz bontatlan rivomat pszichiáter felügyelete mellett? Kezdem kitapasztalni, hogy nem egy jót fogtam ki. Aggaszt hogy nem tudom hol w hiba, én meg a tőlem telhető maximumot próbálom kihozni magamból, túl is terhelem magam. Bunkó válaszokat nem kérek!2017. márc. 30. 19:02
1/5 anonim válasza:
Magadtól ne dobd el,attól is függ mióta szeded ,mennyit ? Akár fél évig is lehet elvonási tünet . Magántanulókent mégjobban stresszes lehetsz sajnos. Én negyed szemet szedek már 4 hónapja de még mindig gáz vagyok néha. Mi az alapbetegség nálad? Tehát sok minden számít.
2/5 A kérdező kommentje:
Szorongás. 2.5 éve szedem, tehát simán kijelenthetem, hogy már a függője vagyok. Most tervezzük elhagyni véglegesen, pszichoterápiával és állatterápiával együtt. Maximum meddig tarthatnak a megvonási tünetek? A magántanulóságot akkor is ajánlották már, amikor a szegedi Gyermek és Ifjuságpszichiátriáról kikerültem végleg 2014-ben, mikulás előtt pàr nappal.
2017. márc. 30. 19:52
3/5 A kérdező kommentje:
Most már csak 1 szemet lecsökkentett adagban, januárban megint kisérletezgettünk a 2.5 évnyi lecsökkentett negyed adagról, újbóli megemelésre. Apám is olyan hülyeségeket mond, életem végéig kell szednem, mellette hogy akarja hogy normális, dolgozó ember legyek, ha alapból megvan már a gyógyszertoleranciám ennél a gyógyszernél, úgy érzem magam most a megvonásnál, mint 2 rossz kábítós, annyira szarok az elvonási tünetek. Megfogadtam magamban, ha törik, ha szakad, bármi szenvedés árán, de leteszem, eldobom magamtól, a szebb és jobb jövő reményében. Soha többé nem szeretnék se látni, se hallani, se tudni ilyen és hasonló gyógyszer(ek)ről.
2017. márc. 30. 19:58
4/5 anonim válasza:
Szívből kívánom a számodra a sikert!
5/5 A kérdező kommentje:
Utolsó köszi.! :Dd Max. meddig tarthatnak az elvonási tünetek mert én 1 évet hallottam. Kajak lehetnek tőle maradandó károsodások is?
2017. ápr. 6. 00:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!