Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kinek mi vált be? Szoptatás...

Kinek mi vált be? Szoptatás alatti hajhullásra és hízásra pontosabban fogyás ellen.

Figyelt kérdés

Szeretnék pár kg-ot hízni,már kevesebb vagyok mint mikor várandós lettem...lassan a saját nadrágjaim is leesnek rólam..

Hajhullásra is jó lenne szedni valami vitamint,már kezdett javulni a helyzet de most úgy látom hogy újra több hullik.

Femibion 3 -at szedem de nyilván ez nem elég.

Magnéziumra is szükségem van,Magnerot van itthon néha 1-1 szemet beveszek de nem érzem hogy segítene. Sajnos elég sokat vagyunk egyedül itthon így vannak nehéz pillanatok, fáradt is vagyok a sok éjszakai ébredéstől és így a türelmem is fogyóban.

Dokihoz akarok menni hogy miket ajánlana de legfeljebb jövőhéten jutok el.

2023. nov. 15. 21:33
 1/6 anonim ***** válasza:

Én ezért adtam fel a szoptatást 2 év után. Semmi sem segített,a napi tábla csoki, a sok kalács,kenyér, karamalz,limonádé, nagy adag főtt étel...

Semmi. Csak fogytam és fogytam. 2 év alatt 13 kg-ot. Már folyamatosan sápadt voltam és erőtlen.

Sajnálom, hogy érdemben nem tudok segíteni.

De nem vagy egyedül a problémával.

2023. nov. 15. 22:20
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Én se tudok rá megoldást sajnos, most a második babánat szoptatom és mindkét gyerekkel fél éves korára már vékonyabb voltam, mint előtte. Pedig amúgy is vékony vagyok.

Szerintem, aki ilyen típus, annak semmi nem segít.

2023. nov. 16. 06:13
 3/6 anonim ***** válasza:
Én 22 kg fogytam 8 honap alatt.Én örülök,mert még mindig van miből sajnos .Viszont a hajhullás része engem is érdekelne,borszató,minden tiszta haj.😩🥺
2023. nov. 16. 07:34
 4/6 anonim ***** válasza:

1 éve szoptattam mikor 19 kg lement rólam. Kórosan sovány lettem xxs ruhák voltak rám jók (terhesség előtt s-et hordtam az volt a megfelelő).

Aztán elkezdtem edzeni hogy legyen egy kis alakom, jelenleg is szoptatok jelengleg is vékony vagyok de úgy kiformásodtam hogy az xs gatya a megfelelő.

2023. nov. 16. 09:08
 5/6 anonim ***** válasza:

Orvosi tanács alapján mondom, hogy nem érdemes költeni hajvitaminokra, ugyanis a hormonok játéka ez a hajhullás szülés után. Természetes és sajnos hosszabb ideig is eltarthat, nem kell tőle megijedni.

DE! Írod, hogy nagyon sokat fogysz, elképzelhető hogy a te esetedben fennáll valami vitaminhiány is valóban, vérvétellel nézesd meg szerintem.

2023. nov. 16. 11:13
 6/6 anonim ***** válasza:
Pajzsmirigy szokta okozni. Magas kalória-tartalmú élelmiszereket egyél, sőt akár felnőtt tápszer is van (én anno valami csokisat kaptam :D). De mindenképp kivizsgálás. Ja és magnéziumból napi 3-at lehet szedni, lehetőleg B-vitamin komplexxel együtt érdemes - az jó a hajnak is meg az idegeknek is.
2023. nov. 16. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!