A terhesség alatti plusz kilóktól ki hogyan szabadult meg?
54ről indultam 65 kilóval mentem szülni. 9 hónap alatt, csak online tornával (Gyerünk Anyukám - először szülés utáni regeneráló, majd két formatorna és egy pilates guru progeam) visszamentem 54-55 közé. Majd jött a karácsony, ott megbillentem. Januártól el akartam kezdeni újra futni, és közben párhuzamosan egy erősebb, saját testsúlyos edzésnek áltam neki. Ez a kettő együtt meg a lányom folyamatos hordozása sok volt a testemnek. Megfájdult a csípőm, így egy hónap mozgás teljesen kimaradt. Közben kezdtem elhagyni a szoptatást. A kettőnek az lett a hatása, hogy megugrottak a kilók. Visszacsúsztam 56-57re. A mozgásba is tök nehéz volt visszatérni. Most 58 vagyok. 1 hónapja futok megint, de sokkal óvatosabban, illetve ebben a hónapban kezdtem el Pölös Zsófi féle pilates programot hozzá.
Tudom hogy a kajáláson kéne változtatni, de nekem az megy a legnehezebben. Ezen kívül ez az első egy év a gyerekkel lelkileg nagyon megviselt.
78al kezdtem. 90el mentem szülni.
Szülés után 2héttel 78voltam.
Szülés után fél évvel 70.
Semmit nem csináltam, csak szoptattam. Szoptatás abbahagyása után sporttal tartom. 2éves a fiam, 1évig szoptattam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!