Kismamák, várandósság alatt hogyan szabadultatok meg a Candida gombától?
Kezelés után csinálj hüvelyflóra helyreállítást. Vannak erre való hüvelyflóra helyreállító készítmények. Azzal helyreáll a normál hüvelyflóra és nem szaporodik túl a gomba. Kérdezd meg az orvost, hogy melyiket használhatod kismamaként.
Illetve remélhetőleg a párod is kezelve volt a fertőzés után. Amennyiben nem, persze, ha éltek nemi életet, akkor ő adja neked vissza. Őt is kezelni kell, minden alkalommal.
Könnyebb megelőzni, mint gyógyítani, de ha már igy alakult muszáj lesz kényszerpályán lenni:
fontos a diéta, és nem kell agyonmosakodni mert a kenceficék össze vissza savasítják lúgosítják: inkább bízd a szervezetedre. Mondják, h mit lehet enni-mit nem (tejet, szénhidrátot, stb...), de nekem sose jött be. 2 napig egyél csak gyümölcsöt zöldséget meg terhesvitamint, igyál amennyit csak tudsz és utána hamar rendbejön. igazából bármennyit ehetsz, csak ne legyen szénhidrát benne, mert azzal táplálkozik a vírus. És persze állj vissza fokozatosan az étrenddel.
Köszönöm a válaszokat!
A házas életet felfüggesztettük április eleje óta, amíg nem rendeződik a helyzet. Vettek újabb kenet mintát, nagyon kíváncsi leszek, de szerintem sajnos változatlan a helyzet. Most már több a gyümölcs, remélem sikerül azzal kibírnom, de sajnos nagyon rossz, mikor az ember gyomra korog. Márpedig az almától és a salátáktól nem sikerül jól laknom. Kerülöm az édességet, cukrot és fehér lisztes termékeket, de a tejet, tojást, sajtot stb. nagyon nem tudom. Most már nem kell hormon pótlást szednem, remélem az is változtat majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!