Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Stúdió lakásban lakunk,...

Stúdió lakásban lakunk, vagyis a nappali a hálószoba, abba nyílik a konyha. Van ajtóval leválasztva előszoba és fürdőszoba. Kerttel együtt 38 m². Ide babát vállalni milyen lenne? Megoldható? Vagy csakis nagyobb lakhelyre érdemes?

Figyelt kérdés
2023. nov. 15. 17:55
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Amikor fél évesen mindenre felmászott a lányunk, akkor már nehezen élhető volt hasonló felállásban a lakás. Másfél szobásba költöztünk, így alvás időben is lehet a konyhában dolgozni, a nappaliban normál hangerővel beszélni és tévét nézni, ha ahhoz van kedv. A férjem otthonról dolgozik, ő pl nem tudott gépelni egy légtérben vele, amikor elaludt a baba, mert a kattogásra felébredt.

Ha már terhes lennél, akkor helyedben elkezdeném azonnal átrendezni, amennyire lehet, leválasztani valahogy. De így, hogy még csak terv, már most keresnék másik lakást, ezt beforgatva az árába.

2023. nov. 15. 19:18
 12/18 anonim ***** válasza:
94%
Kerttel együtt 38 nm? Akkor mekkora a lakás? Mi 48 nm-es lakásban lakunk, két szoba, ez se nagy, de viszonylag oké.
2023. nov. 15. 19:40
 13/18 A kérdező kommentje:

Aki abba kötött bele hogy férjével kettesben sem, annak mondom, hogy jó ember kis helyen is. A mi házasságunk rendben van, megférünk.

A többi válasz alapján egyértelmű, hogy inkább ne. Köszönöm hogy leírtátok, nagyjából én is így gondoltam, csak a neten láttam cikkeket, hogy garzonban hogy oldd meg, és az alapján működőképesnek hangzott, persze kényelmetlennek.

Még csak most házasodtunk, még az esküvői fotók se jöttek ki. Szóval még ráérünk a gyerekvállalással, amúgy is akarunk még pénzt gyűjtögetni előbb. Meg utána is ki tudja milyen lassan fogan meg ha elkezdünk próbálkozni, amennyi termékenységi gond van manapság, lehet minket is fog érinteni.

De akkor eleve abba gondolkodok, ebbe a lakásba nem, majd költözés után.

2023. nov. 15. 20:12
 14/18 anonim ***** válasza:
95%
Köszi ne nem kell aggódni miattunk, 2 gyerek után is boldog házasságban élünk 🤣
2023. nov. 15. 20:39
 15/18 anonim ***** válasza:
95%
Mi az, hogy kerttel együtt 38 m2? Miért számolod bele a kertet? Mekkora a lakás? Ezt csak én nem értem?
2023. nov. 16. 16:07
 16/18 anonim ***** válasza:
93%

#15! Nem, én se értettem, jól le is pontoztak, szóval mi vagyunk a hülyék 🤷🏼‍♀️

2023. nov. 16. 17:47
 17/18 anonim ***** válasza:
95%
Ekkora helyen a férjem elől elszívom az összes oxigént, nem akarok fiatalon özvegy lenni 🤣
2023. nov. 16. 17:52
 18/18 anonim ***** válasza:
91%
Meg nem fordulna ilyen a fejemben... Két embernek nem elég 36m2.
2023. nov. 18. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!