Mindenki új/felújított lakásban vagy házban él kisgyerekkel? Csak a mi fürdőszobánk 30 éves?
Milyen kérdés ez?
Honnan veszed, hogy mindenki új lakásban él?
Mi is régi lakásban élünk, a fürdőszobánk is régi. Szeretném felújítani majd, de még nincs rá keret.
Ja, és amúgy régi, de tiszta, nekem ez a legfontosabb.
Na, hát ez az! Én nem fogom a ős-fürdőszobámat feltenni a netre. :):):)
Bizonyára az meri feltenni, aki elégedett.
A net még ne legyen számodra reprezentatív! :)
Mi sem új lakásban élünk,nyugi ha nem patika tiszta falak közé viszed haza babádat vagy gyermekkel élsz.Ott élj és neveld őket ahol nektek jó!
4gyermekes anyuka.
mi nem új lakásban lakunk,30 éves panel.de szépen fel van újítva
de nem agyerek miatt lett felújítva,hanem már korábban,mert nagyon le volt lakva
a netre meg nyilván nem rak fel senki olyan képet,ami egy lepukkant lakást mutat.amúgy ne aggódj,az a lényeg,hogy tiszta legyen
Mi csak béreljük a lakást, de fontos volt, hogy felújított legyen. De ez miattunk lett így, nem konkrétan a gyerekek miatt.
Valószínű, hogy sokan hiteles lakásban laknak vagy bérlik a lakást. Ezzel csak azt akartam mondani, hogy nem feltétlenül minden arany, ami fénylik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!