Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mindenki új/felújított lakásba...

Mindenki új/felújított lakásban vagy házban él kisgyerekkel? Csak a mi fürdőszobánk 30 éves?

Figyelt kérdés
2012. nov. 7. 15:45
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
biztos nem mindenki újban /felújítottban él.Miért bánt ez ennyire?
2012. nov. 7. 15:47
 2/13 anonim ***** válasza:

Milyen kérdés ez?

Honnan veszed, hogy mindenki új lakásban él?

Mi is régi lakásban élünk, a fürdőszobánk is régi. Szeretném felújítani majd, de még nincs rá keret.

Ja, és amúgy régi, de tiszta, nekem ez a legfontosabb.

3/13 anonim ***** válasza:
Nem csak ti. Nem mindenkinek telik sok ezret/százezret költeni a gyermekáldás előtt.
 4/13 A kérdező kommentje:
Nyilván nem ez életem fő gondja :) csak érdekelt, na. Ahány babás képet látok, a háttér mindenütt egy gyönyörű lakás.
2012. nov. 7. 15:50
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Na, hát ez az! Én nem fogom a ős-fürdőszobámat feltenni a netre. :):):)

Bizonyára az meri feltenni, aki elégedett.

A net még ne legyen számodra reprezentatív! :)

2012. nov. 7. 15:54
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Mi sem új lakásban élünk,nyugi ha nem patika tiszta falak közé viszed haza babádat vagy gyermekkel élsz.Ott élj és neveld őket ahol nektek jó!

4gyermekes anyuka.

2012. nov. 7. 15:55
 7/13 anonim ***** válasza:

mi nem új lakásban lakunk,30 éves panel.de szépen fel van újítva

de nem agyerek miatt lett felújítva,hanem már korábban,mert nagyon le volt lakva

a netre meg nyilván nem rak fel senki olyan képet,ami egy lepukkant lakást mutat.amúgy ne aggódj,az a lényeg,hogy tiszta legyen

2012. nov. 7. 15:59
 8/13 anonim ***** válasza:

Mi csak béreljük a lakást, de fontos volt, hogy felújított legyen. De ez miattunk lett így, nem konkrétan a gyerekek miatt.

Valószínű, hogy sokan hiteles lakásban laknak vagy bérlik a lakást. Ezzel csak azt akartam mondani, hogy nem feltétlenül minden arany, ami fénylik.

2012. nov. 7. 16:14
 9/13 anonim ***** válasza:
Nekünk még saját lakásunk sincs,de szerintem nem is igen lesz egy hamar :(:(Nagyszüleim meghaltak és az ő lakásukban lakunk.
2012. nov. 7. 16:18
 10/13 anonim ***** válasza:
Vagy az is lehet, hogy a szomszéd/barát/rokon fürdőszobájában lett lefotózva a gyerek. :-)
2012. nov. 7. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!