Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi volt a legijesztőbb helyzet...

Mi volt a legijesztőbb helyzet amikor életveszélyben volt a gyermeked?

Figyelt kérdés

2023. nov. 10. 18:20
 1/8 anonim ***** válasza:
92%

1 éves korában lázgörcsöt kapott. Most már tudom, hogy végül is életveszélyben nemigen volt, de akkor nagyon sokkoló volt, rángatózott, fennakadt a szeme, habzott a szája, esküszöm, azt hittem, hogy a kezeim között fullad meg......

Nyilván mentőt hívtam rögtön. Lekopogom, ennél durvább még nem volt, de nagyon pörgős, örökmozgó gyerek, nincs nap baleset nélkül, állandóan a nyomában kell lenni, pedig lassan 3 êves, sokat stresszelek ezen, nehogy egyszer baj legyen.

2023. nov. 10. 18:25
 2/8 anonim ***** válasza:
71%
Nagyon erősen lövellt be a tejem, amikor szoptattam, így szegény nem tudott olyan gyorsan nyelni, ahogy a tej jött. Elkezdett fuldokolni, lilult a szája széle és ömlött orrán, száján a tej. Soha ennyire nem ijedtem meg! A Férjem kikapta a kezemből és hasra fordította, hogy ki tudjon folyni a tej. Azóta nem történt ilyen...
2023. nov. 10. 18:30
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Fuldoklott egy almadarabtól, épp a nagybátyja kezében volt amikor láttam és hallottam hogy valami a torkán van, gyorsan kikaptam alkalomra fektettem, megütöttem a hátát párszor és szerencsére kijött neki.
2023. nov. 10. 18:36
 4/8 anonim ***** válasza:
94%

Húgom fia volt pár pillanatig..magvaltuk a szilvát. Nagyszeműt. Ő meg 2-3 évesen egy fél szilvát akart egyben lenyelni.

Fuldoklott.

Én gyorsan megfordítottam lábánál fogva,és megütögettem a hátát. Így kiköpte.

Anyám és a húgom már csak azt vették észre,hogy miért sír a gyerek,és én miért paskolom a hátát.

Kb sokkot kaptak. Főleg a húgom. Észre se vette,hogy fuldoklott a fia.

2023. nov. 10. 18:46
 5/8 anonim ***** válasza:
80%

A 4es válaszoló vagyok. Az én lányom konkrétan nem volt életveszélyben.

De 7 hónaposan műtötték. Műtét után kitolták,még aludt. Engem behívtak oda,ahol kezdték ébreszteni.

Hát..az a látvány...Nehezen ébredt fel...Olyan volt a nagy ágyon,mint egy játékbaba. Egy alvóbaba.

Utána meg az intenzíven figyeltem kb egész nap,hogy vesz-e levegőt...Mert nem volt rajta még egy pulzoximéter sem. Semmi..Majdnem szomjanpusztultam az ágya mellett,de akkor se mertem egy pillanatra sem magára hagyni.

Mivel borda közt vágták fel több helyen, ptx veszély is fennállt.

Szerencsére nem volt semmi baj. De azt a napot nem kívánom senkinek...

2023. nov. 10. 18:52
 6/8 anonim ***** válasza:
86%

A bátyám fennakadt a kerítésen. Tudod ez a tipikus hegyes falusi kerítés, olyan, mint sok dárda egymás mellett.

Mindketten a beton részén álltunk, a szüleink mellettünk a kapuban, vmi rokon volt nálunk, tőle búcsúzott mindneki.

Vmiért a bátyám úgy gondolta, hogy átmászik, vagy csak felugrott, nem tudom, de az egyik dárdába esett bele, alulról az álla mögött átszúrta az a hegyes rész.

Leugrott rögtön, úgy vitték padlógázzal a kórházba, hogy törölközőt tekertek a fejére. Nagyanyám egy doboz nyugtatót adott anyámnak be a kocsi ablakán, ez nagyon megvan, mert sokkosabb állapotban volt, mint a bátyám.

Nem tudom, mennyire volt ez életveszély, de túlélte, látszik a heg, de csak ha mutatja.

2023. nov. 10. 20:05
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Bárányhimlő után stroke lett a szövődmény, öt éves volt.
2023. nov. 10. 23:10
 8/8 anonim ***** válasza:
95%

Mostohaöcsém majdnem belefulladt a medencébe.

Még nem tudott úszni, mert nev.anyám szerint felesleges 5-6 évesen (hát, persze!), úszógumiból kicsúszott, és le a medence aljára.

Nem volt mély, viszont mélyebb, mint ő állva.

Mondanom sem kell, ezek után éveken át rettegett a víztől.

2023. nov. 11. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!