sokan írják hogy a doki nem ajánlotta nekik ha még akarnak gyereket,de miért?esetleg van valaki akinek spirál miatt nem lehetett több gyereke?
2010. okt. 19. 21:02
1/10 anonim válasza:
Nekem kifejezetten ajánlotta a dokim! Azt mondta, hogy a mai spirálok korszerűek, nem okoznak semmi problémát, de ennek ellenére Én nem akartam! Amilyen szerencsétlen vagyok, Nekem tutilenne valami bajom! Inkább szedem a bogyót! :)
2010. okt. 19. 21:23
2/10 anonim válasza:
Én elvből nem használnék spirált, mert abortív eszköz. Tehát, ugyanúgy megfogan a kicsi életkezdemény, csak a spirál kilöki. Egy ismerősöm egymás után vesztett el így babakezdeményeket... Nekem ez a lelki teher nem kellene...
2010. okt. 19. 21:32
3/10 anonim válasza:
Nekem fura lenne az a tudat, hogy valami idegen dolog van bennem, ilyesmit nem szeretnék, ha van más mód is. Meg 1-2 éve itt kérdeztem többektől, hogy mi a véleményük róla, és a maradék kedvem is elvették tőle. Pl. azt írták, hogy a méhen kívüli terhességet nem akadályozza meg a spirál, és azért az nagyon veszélyes dolog.
2010. okt. 19. 22:05
4/10 anonim válasza:
En amiatt nem szimpatizalok vele, amit a masodik valaszolo irt. Tehat a megtapadast, beagyazodast akadalyozza, nem a fogantatast. Nekem ez erkolcsileg, lelkileg nem vallalhato.
Egyebkent nem hiszem, hogy a spiral egeszsegugyileg nagy veszelyforras. Ma annyira odafigyelnek mar mindenre, hogy nem lehetne spiral forgalomban, ha veszelyes lenne.
2010. okt. 19. 22:11
5/10 anonim válasza:
Nekem volt 6 évig a két gyerek között
-nem feljtettem el bevenni
-egyszer kellett kifizetni, és olcsóbb, mint 6 évi gyógyszer
-nem éreztem idegen anyagot testemben
-ciklusom normáli volt, nem okozott panaszt
2010. okt. 19. 22:17
6/10 anonim válasza:
utolsónak:
-a "gyógyszer" ugyanolyan veszélyforrás, mérgezed a szervezetedet
-gumiban nem lehet jót szexelni-szerintünk
-megszakítás nagyon rizikós-hugom így lett terhes
előző
2010. okt. 19. 22:20
7/10 anonim válasza:
Én is gondolkodom rajta, mert gyógyszert nem szedhetek, gumi macerás, nem szeretjük, megszakítás, habok, kúpok nem biztonságosak. Engem egy dolog tart vissza: annyi rémtörténetet hallottam arról, hogy nem akadályozta meg a spirál a megtapadást, hanem "beleágyazódott" a magzatba, és emiatt el kellett vetetni, vagy előfordult az is hogy egészségesen megszületett. De hogy ebből mi igaz?
2010. okt. 19. 22:36
8/10 Nikcsi válasza:
En nagyon idegenkedem tole, mert anyukamnak utanunk az volt es teherbe esett es akkor meg elvettek a babat ilyen esetben. Tudom hogy a mostaniak mar masak, de ez akkor is bennem maradt. Furi, de en kulfoldon elek es itt meg nem hallottam hogy hasznalnanak spiralt. Itt fogamzasgatlo, injekcio, implantatum a nepszeru.
2010. okt. 19. 22:43
9/10 anonim válasza:
22:17
Anyámnak 20 éve is volt már, nem lett semmi baja
2010. okt. 19. 22:45
10/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!nekem is spirálom van és nincs semmi gond vele csak annyian írták hogy nem ajánlja a doki hogy megijedtem egy kicsit mert mi még tervezünk majd babát.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!