Szeretnék gyereket?
Figyelt kérdés
Már egy ideje majd megőrülök érte, hogy sikerüljön teherbe esnem. Néha viszont, főleg mikor kisgyerekekkel töltők el egy kis időt, elbizonytalanodom, hogy tényleg gyereket szeretnék vagy csak a várandósságra vágyom. Normális ez a bizonytalanság? Csak más gyereke teher számomra?2023. nov. 4. 22:39
1/7 arpi1969 válasza:
A saját gyerek nevelése is nehéz tud lenni ha egyedül kell nevelni mert a férj sosincs otthon plusz az összes rokon messze van aki segíthetne.
3/7 KiMaMi válasza:
Nem tudhatjuk helyetted, hogy akarsz e vagy sem...
4/7 anonim válasza:
Sokan a várandóssággal együttjáró megnövekedett figyelemre vágynak. Plusz magasztosabb azt gondolják, hogy ez egy kapcsolatnak a magasAztán a gyerek, aki 0-24ben ott van és a lilaköd is elillan. Ilyenkor arcul tud csapni a valóság.
5/7 anonim válasza:
Én memas gyerekére utálok vigyázni,soha nem is vigyázok egy rokon gyerekre se.
Sőt,nem szeretem az idegen gyerekeker,irritalnak.
De az enyemekert az életemet odaadnam.
6/7 anonim válasza:
Gyerek előtt azért nem pontosan tudja az ember fia/lánya, hogy mire is számítson. A rokon gyerek se számít, látni más életéből pár órát, nem ugyanaz, mint átélni.
Bizonytalannak lenni normális, de én nem vállalnék gyereket, ahogy nem is tettem korábban addig, amíg nem éreztem azt, hogy teljesen mindegy mi jön, nekem akkor is kell. Így is sokkoló volt az első év.
7/7 anonim válasza:
Nem szeretnék, abszolút nem vonz a dolog. Pénzem sincs, örülök, ha magamat el tudom látni és az albérletet, rezsit stb fizetni. Szóval amúgy sem lenne jó ötlet ilyen helyzetben. Az a szerencse, hogy nem is vágyok rá, szóval így azért könnyebb, nem kell áldozatot hozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!