Miért van ebben a kategóriában ennyi gyűlölködő nő, anya?
Én azt figyeltem meg, hogy ezeknél van egy ilyen kollektív öntudat, aminek a segítségével közös erővel, erőből nyomják el azokat akik más elveket vallanak.
Nézz meg egy kérdést, ahol valakinek eltér az egyébként tök korrekt véleménye, vagy csak kritizálni meri őket, akár finoman udvariasan.
Közös erővel lepontozzák, ha lehetne, még negatívot is adnának.
Itt most csak az anyákat látod a téma miatt, de ha úgy máshol is szétnézel, akár más fórumokon vagy szimplán kint az utcán, rengeteg ember megkeseredett, és frusztrált.
Itt meg név, arc nélkül lehet kiélni a másikon a frusztrációdat, és cseszegetni bárkit.
Alapból a lakosság mentális állapotával vannak nagy bajok.
(Most én leszek a földig lepontozva, de sajnos nekem ezek a tapasztalataim)
Igen tényleg így van ,én apa vagyok és érdekel a gyereknevelés.
És feltettem egy kérdést,hogy másnál is előfordul,hogy közel 4 évesen karmol a gyerek.(csak minket mást nem)Ès amit kaptam hideget, meleget
A b@szatlan, elvált, frusztrált anyukáktól 😄
A gyerek kinőtte egy hónap múlva a dolgokat ahogy a bölcsit abbahagyta.
Nézz bele egy állatbarát facebook csoportba!
Ott durvább dolgok mennek
Engem ne sajnálj 4es de igazad van.
Leoltom az ilyen anyaviperàkat😄
Nem tehetek a túlsúlyról,menopauzàról,hogy nem szeretnek oràlozni és a férj máshol megkapja a szar fizetèsről stb
3as vagyok
Gondolom láttad a lombikos anyuka kérdését. Szegényt nagyon megsajnáltam, mert szerintem ok nélkül voltak vele bunkók.
(#2-es válaszoló vagyok)
Másik tipikus azért nem beszél mert nem mondókàztàl vele,leszartad stb,nem mesèltèl neki,nem kommentàltad.
Csak ez lehet az ok ,ja meg autista
8 éve voltam itt sokat és akkor is voltak ilyen hozzászólások, hogy régen ez a csoport milyen támogató volt most meg nem.
Szóval az nem igaz h bezzeg régen.
Sok családban van nehézség, szerintem aki frusztrált az itt teszi ki. Én is megfogadtam már hogy nem írok ki kérdést mert ha nem nekem akkor az egyik válaszoló nak esnek úgy neki hogy a válaszokat is elviszik.
Amúgy párkapcsolat és szexuális témában is sok a köcsög névtelenül, érdekes hogy privátban viszont nekem jobb tapasztalataim vannak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!