Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mennyire szimpatikisak avagy...

Mennyire szimpatikisak avagy unszimpatikusak azok az anyukák számotokra amikről ordít hogy jól élnek?

Figyelt kérdés

Puccos feltűnő babakocsi

Drága márkás ruhák a babán-anyukán.

Anyuka küllemre mintha sose szült volna.

Ha egy ilyen anyuka jön veled szembe a babakoltba mennyire vagy előítéletes?

Rögtön unszimpátiát valt ki?

2023. okt. 25. 18:06
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Van aki ezt úgy csinálja hogy észre sem veszed. Meg van az a típus akin látod hogy elvárja a rajongást. Azt lesi folyamatosan hogy ki nézi őt vagy a gyereket vagy a menci babakocsit és elvárja hogy mindenkinek rajongás üljön ki az arcára. Meg mosolyogjanak a kis angyalkájára. Na ezek azok akik élből unszimpatikusak.

Az 5ös is ezzel azt tanítja a gyereknek hogy másoknak kell megfelelni. Nem fog megfelelni saját magának. Mindig mástól várja majd a visszacsatolást. Ahogy az anyja is.

Nem tudom én ha felveszek valamit amiben kifejezetten csinosnak érzem magam, akkor is így gondolom ha nem forog utánam mindenki az utcán. Sőt észre se veszem mert nem azt nézem ki figyel.

2023. okt. 25. 20:14
 12/17 anonim ***** válasza:
45%
Én ilyen anya vagyok mellé ráadásul 20 éves. Rengeteg anyuka barátnőm van. Soha senki nem bántott. Mivel nem vagyok beképzelt nem volt oka senkinek.
2023. okt. 25. 20:55
 13/17 anonim ***** válasza:
70%

Ezek közül max a márkás ruha amit megmosolygok. Én már kb a Pepcos ruhát sajnálom megvenni, és nem azért mert nincs rá pénzem, hanem mert tudom hogy még aznap kicselezi az előkét és lekajálja valami kimoshatatlan cuccal. Meg a nagy logós dolgok felnőtteknél is cikik szerintem, általában pont nem az igazán gazdagok hordják. Szóval igen, ez egy előítelet. Aki ilyen élő reklámtábla azt kicsit butusnak gondolom.

A többi engem nem érdekel. Hacsak nem villognak neonfények a babakocsin akkor számomra aztán nem feltűnő mert semmilyen szinten nem izgat ki miben tolja a gyerekét. Az alakom meg nekem is király gyerek után is.

2023. okt. 25. 21:25
 14/17 anonim ***** válasza:
Rolad meg az ordít,hogy rosszindulatú irigy vagy.Ez nekem soha nem jutott eszembe,semleges.Nem is érdekel,így nem is figyelem.
2023. okt. 26. 06:29
 15/17 anonim ***** válasza:
55%

Nem szoktam ilyenekre felfigyelni, a gyerekem tesz róla, hogy rá kelljen állandóan figyelnem és ne akadjon meg a szemem azon, hogy ki mit visel pl.

Ahogy valaki már írta, lehet valaki igazán gazdag úgyis, hogy nem ordít róla és úgyis, hogy üvölt. Utóbbinál én mindig azt feltételezem, hogy valami komplexust próbál kompenzálni, mert hát egyéb esetben ugyan miért lenne fontos, hogy melyik felemen milyen márkajelzés van?

Aki a gyerekére egy játszótérre fancymency rucit ad csilliárdokért, azon meg egyenesen nevetnék egyet magamban gondolván, hogy "boldogok a lelki szegények..." Megjegyzem én ilyet még nem láttam szerencsére, avagy nem figyeltem fel rá.

Mi is elég jól élünk az átlaghoz képest, de ez a legkevésbé sincs ránk írva, egyáltalán nem tartom fontosnak, hogy kifelé látszódjon a zsebünk mérete. Ha mondjuk a szakadt, imádott autóinkat nézi valaki, egyenesen fennakadhat a szeme, hogy megjött a csóringer család... :D

2023. okt. 26. 08:40
 16/17 anonim ***** válasza:
0%

Miért lett lepontozva a válaszom?

#12 voltam.

2023. okt. 26. 09:31
 17/17 anonim ***** válasza:
Vadiuj meregdraga babakocsit meg gyerekruhat feleslegesnek tartom, de oszinten nem is nagyon van erom ennyire megfigyelni az embereket. Ellenben ha valaki ugy osszessegeben osszeszedetten es kulturaltan nez ki, az szerintem nem baj. Sot multkor lattam a jatszoteren egy nagyon csinos sportos anyukat, irigy is voltam ra, de jo ertelemben. Mar sajnalom, hogy nem mentem oda hozza megkerdezni, hogy mit sportol pontosan, hogy ilyen jo alakja van...
2023. okt. 26. 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!