Mi a véleményed a megafonos Trombitás Kristofról, és a viselkedéséről? Csak nekem unszimpatikus?
Figyelt kérdés
Mit mondanál neki, ha találkoznál vele?2023. szept. 17. 20:19
2/12 anonim válasza:
"Bocsi, de nem vagy te homoszexuális? A beszéded, a kinézetét, úgy ordít róla, ami engem nem is zavarna, mert a te dolgod, csak akkoriért mocskolod a többi LMBTQ személyt?" Ezt kérdezném tőle.
3/12 anonim válasza:
Nem tudom, hogy ki ő, így semmi. A Megafont sem igazán ismerem.
4/12 anonim válasza:
Bayer után a következő ütnivaló hülyegyerek
5/12 anonim válasza:
Ha valaki agyonverné, akkor megkeresném az illetőt, és megkérdezném, hogy mivel hálálhatom meg.
6/12 anonim válasza:
Hogy gratulálok, és csak így tovább.
7/12 anonim válasza:
Egy a sok ostoba megafonos hülyegyerek közül.
Eddig ahányszor láttam valamelyiket érdemi vitaszituacióban, gyorsan elvérzett mindegyik.
8/12 anonim válasza:
Egy hazug barom az is,mint a többi Megafonos.
Tetejébe szerintem majd' az összes legalábbis látens meleg.
9/12 anonim válasza:
8! Belső fideszes forrásom szerint pl. a Pesti Tvt úgy csúfolták, hogy Melegház, meg a Megafon úgyis ismert mint a Fiúk a Klub-ból. Ugyan miért?
10/12 anonim válasza:
9#-es: Ez komoly??🤣
Valahogy egyáltalán nem vagyok meglepve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!