Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Más gyereke unszimpatikus?

Más gyereke unszimpatikus?

Figyelt kérdés
Voltatok már úgy, hogy más gyereke nem volt szimpi?
2009. aug. 25. 23:15
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Persze, a gyerekek is csak emberek, az egyik szimpatikus, a másik nem. Sosem tudtam egyetérteni az olyan romantikus idealistákkal, akik szerint minden kisgyerek látványától el kellene olvadnom. Vannak nagyon bájos kicsik, de akadnak idegesítő kis idióták is, pláne ha az elfogult szülők elnevelik őket.
2009. aug. 25. 23:42
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Simán. Bár ez szerintem főleg a szülők nevelésén (vagy nem nevelésén) múlik.
2009. aug. 26. 01:12
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Hajaj! A szomszédom 8 éves kis köcsög fiát fel tudnám rúgni, meg az anyját is, aki nem neveli csak eteti!

A kis kretén megpróbált bottal ráverni a hasamra (8hónapos km vagyok), és amikor meg merem kérdezni, hogy mit képzelsz magadról? Még neki áll feljebb, tök jó célpont mit izgulok. Anyuka reakciója: ejnye bejnye!

2009. aug. 26. 09:23
 4/5 A kérdező kommentje:
Borzasztó!!! És egyúttal szomorú is:(
2009. aug. 26. 12:48
 5/5 anonim ***** válasza:
Igen. Szomszéd utcában egy 12 éves lány. Nekem mindig hello-t köszön, mióta csak tud beszélni, de ha együtt lát a gyerekeimmel, akikkel együtt járt iskolába, oviba, nekik nem köszön:(
2009. aug. 26. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!