Hogy éltek meg ilyen árak mellett kedves egyedülálló anyukák főleg? Aki albérletbe él mennyit fizet az albira, es mennyi a fizuja?
Vidéken élek sajáa ingatlanban mondjuk. Nincs hitelem.
2 gyerek, 9 és 6 évesek
300e a fizum, 30e a családi pótlék, és 100e gyerektartást kapok.
Néha van egyéb bevételem (jutalom, földjáradék, maszek munka-iroda jellegű)
Nem dőzsölünk, de elvagyunk, a nyugalmam nekem végül többet ért, kiléptem egy rossz kapcsolatból!
Ha engem kérdezel:
Én logisztikában vagyok ügyintéző. A férjem meg telephelyvezető egy kis cégnél. Pest megye
2# nagyon szerencsés vagy, nyilván mindenki saját sorsának a kovácsa, ez van, én Hajdú Biharban lakom, voltam külföldön is logisztikai cégnél dolgoztam de csak webáruházi raktárban.
A lényeg engedtem a nyomásnak hogy visszajojjek a ferjemmel magyarországra. Nekem is volt előtte diplomám de kiestem a gyakorlatból, majd balesetem is lett stbstb, most újra tanulok, egyelőre csak eladói munkákat tudtam vállalni, es kb úgy néz ki ha megszerzem a szakképesítést akkor válok.
Nyilván nem azért hazasodtam hogy így alakuljon, de ha talpra tudok állni akkor lépni szeretnék.
Ha van más egyedülálló anyuka írjon még. Köszi
260 e fizetés (irodai munka), 30 e jutalom, 15 e kafeteria, gyerektartás 25 e, csp.
Jövőre várható + 30 e bevétel.
Albérlet 70 e + rezsi, 100 e max, de inkább alatta.
Nem dőzsölünk, de ami fontos, az meg van.
A gyerek apja normális, a kicsinek meg van minden szükséges dolog, viszi programokra, nagyobb kiadásnál beszáll, legyen az téli cipő, gyógyszer, akármi.
Basszus én is logisztikus vagyok (közúti) és 3 gyerek utáni adókedvezménnyel kapok 400 :o plusz családi + gyes még fél évig és gyerektartás.
Rossz helyen dolgozom?
Éhenhalás szélén kb mert 200 plusz rezsi az albi...
2,9 és 13 évesek a gyerekek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!