Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek 43 éves férfinak...

Szerintetek 43 éves férfinak nem késő már gyereket vállalnia?

Figyelt kérdés
2010. okt. 18. 12:48
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Szia! Az én párom is 43 éves múlt, amikor terhes lettem. Úgy gondolom, akkor ért fel a feladathoz. Csodálatos apa, a kislányunk egyetlen szerelme!
2010. okt. 21. 12:45
 22/28 anonim ***** válasza:

Férjem 40 éves volt, mikor összeházasodtunk, 42 mikor megszületett a lányunk, majdnem 45 lesz januárban, mire megszületik a második lányunk. Köztünk amúgy 13 év van.

Neki van már egy 20 éves lánya és egy 18 éves fia is. És mikor kiderült, hogy a második babánk is lány lesz, ő mondta, hogy majd meglátjuk, legyen-e még egy, hátha az fiú lesz.

Ahogy valaki más is írta, szerencsére nem tudjuk, meddig és milyen fizikai, lelki állapotban élünk. Viszont az utóbbiak azért rajtunk is múlnak, nem csak a géneken és a szerencsén. Én is aggódom néha, vajon együtt tudjuk-e felnevelni a gyermekeinket. De aggódás helyett legtöbbször inkább élvezem az együttlétet, próbálok kicsit egészségesebben főzni neki, elmenni együtt bicajozni és hasonlók. És látom rajta, hogy a kisgyerekek és én, mint fiatalabb feleség tényleg fiatalon tartom. :)

Ha mindketten szeretnétek babát, mert úgy érzitek ez teszi teljessé az életeteket, a kapcsolatotokat, akkor ne hezitáljatok.

Nagymamám 65 éves kora óta minden nap azon sopánkodott, hogy mindjárt meghal. Ehhez képest minden nagyszülőt és rokont túlélt és 91 éves gyengécskén, de nem totál lerobbanva halt meg.

2010. okt. 21. 13:11
 23/28 anonim ***** válasza:

Osztálytársam ( egyben a legjobb barátnőm ) édesapja kb. 51-52 éves volt, amikor a barátnőm született ( még most is él ).

Ismerősöm pl. 43 éves lesz , amikor a fia 6 éves lesz (: szerintem 43 évesen egyátalán nem késő /ja, és anyukám 42 éves volt, amikor én születtem / (-:

2010. okt. 21. 14:37
 24/28 anonim ***** válasza:

2009-ben születtek meg az ikergyermekeink, én akkor 29 éves múltam, párom pedig 43 múlt. :) Most már lassan két évesek a gyerekek, minden rendben van, most már hogy én is lassan 31 éves leszek, mintha leírva a korkülönbség is kevesebb lenne, pedig akkor is majdnem 15 év az! :))

Neki már van két gyermeke az első házasságából (13 és 17 évesek), velük is jó a kapcsolata, de a "mieinkért" főleg mindent megtesz. Foglalkozik velük, segít, amikor itthon van, nem mellesleg tapasztalata is van, hisz' már volt pici gyereke.

Nekem is eszembe jutott már, hogy mi lesz ha nem éri meg, hogy felnőjenek a gyerekek, de mint már sokan írták előttem is, ez egy 20 évesnél is benne van a pakliban. Szóval ha úgy érzitek bátran vágjatok bele, vállaljatok babát, mert működhet! :)

2010. okt. 21. 19:20
 25/28 anonim ***** válasza:
Szerintme inkább kamaszkorban lesz a probléma,ezt a környezetemben látom. Egy 60 éves férfi nem igazán fogja megérteni magát egy 17 éves gyerekkel,hatalmas generációs szakadék szerintem. Sokan iylen idősen nem látják be,hogy változnak az idők,más életforma,más rendszer van,nem tudja már beleképzelni magát a legtöbb 60 éves,milyen is volt kamasznak lenni. Tisztelet a kivételnek.
2010. okt. 21. 19:57
 26/28 anonim ***** válasza:
Az én párom 51 volt mikor az ikreink születtek. Köztünk is nagy a korkülönbség, de ennek ellenére minden gördülékenyen megy. Imádja a gyerekeit és ők is őt. Nem türelmetlen, nem aggódik. Ezeken mártúl van :) Rengeteget segít mindenben.
2010. okt. 21. 21:57
 27/28 A kérdező kommentje:
nálatok mennyi? nálunk is elég nagy, de nem szeretném leírni itt, nem vagyok kiváncsi az okostojásokra. ha akarod. priviben:)
2010. okt. 21. 22:11
 28/28 anonim válasza:

Az én párom 48 éves volt, mikor megszülettek iker fiaink és nem bánja, ugyan kicsit kimerültebb de imádja őket és nem adná semmiért. :)

Pasi függő, egyén függő ez is minden más.

2010. okt. 22. 10:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!