3 gyereket vállalnia mai világban önzőség? Gondolok itt arra ugye, hogy oké, felneveled őket, de valamivel el is kellene őket indítani a nagybetűs életbe.
Ha tudjátok, hogy fel bírjátok nevelni majd, és elindítani akkor miért lenne az? Önzőség az, amikor valaki olyan helyre vállal gyermeket, ahol saját magát sem bírná eltartani, nem hogy a családját.
16/L
mi is átlagos keresetű család vagyunk (én angoltanár, férjem alkalmazott egy cégnél). Ő két babát szeretne, pont az életbe-indítás miatt, amiről te beszélsz, én hármat, mert szerintem ahol kettő van, elfér a harmadik is. Van egy lassan 16 hónapos kisfiunk, és már próbálkozunk a másodikkal (én remélem, ikrek lesznek). Hogy önzőség-e? szerintem nem, ha meg tudjátok nekik adni az iskolát, mert az már szerintem kellő muníció az életbe (egyetem, nyelvtudás, jogsi). Igaz, ez sem kis kiadás, pláne 3 gyereknél, de szerintem talán kivitelezhető.
A férjed mit gondol a dologról?
Abszolut nem önzőség!
Bárcsak minden magyar pár 3 gyermeket vállalna!!!
Csak így akadályozhatjuk meg, hogy kihaljon kis nemzetünk. A legszebb dolog a világon a gyermek. Bár nekünk még csak 1 kislányunk van, és kettőt terveztünk eddig, lehet, ha oda jutunk, elgondolkozunk mi is egy harmadikon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!