Szerintetek 43 éves férfinak nem késő már gyereket vállalnia?
Jézusom, nehogy már "leírjatok" egy 43 éves, életerős pasit!!! Szegény kösse fel magát, és vonuljon valahová egyedül magányba, mert lehet, hogy 10 év múlva elpatkol? Ugyan már!
Párom 38 éves lesz. Sokkal jobban néz ki, jobban "tartja magát", mint némely 20 éves. Kisfiunk 1 éves egyébként, és még nagy valószínűséggel lesz gyerekünk valamikor.
Szóval a lényeg: 43 évesen is lehet valaki nagyon-nagyon boldog és jó apa, remek szerető és kiváló férj.
13.03-as válaszoló vagyok
Én 12 évvel fiatalabb vagyok a páromnál. Nem mondom, hogy nem fordul meg néha a fejemben, hogy valószínűleg hamarabb hal meg a párom mint én és egyedül nevelem majd tovább a (valószínűleg) felnőtt gyereke(i)met. DE! Arra is esély van, hogy egy huszon-harmincéves apukát elüssön egy autó, akkor miért kell egyből ezzel a dologgal jönni? Akkor már egy férfi se merjen gyereket vállalni, mert mi van ha... Remélem, hogy a párom hosszú életű lesz és legalább 70 éves koráig fog élni! És ugyanezt kívánom a kérdezőnek is!!! :) Én is úgy vagyok vele, hogy a páromnak most jött el az ideje, hogy apa legyen, 10 éve még nem lett volna talán ennyi türelme! Az anyagiakról nem is beszélve. A világ legboldogabb embere volt mikor megszületett a kisfiunk, mai napig képes elsírni magát a boldogságtól!
A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 13:08
nem ezt mondatam/irtam. Ez egy köztudott kockázati tényező. Olyan mint nekünk nőknek hogy 35 év felett csökken a fogamzási idő. It is van aki könnyen teherbe esik, de nem tul gyakori. Errre probáltam rávilágitani csak.
bocs ha ugy jön le hogy undok vagyok de inatnziv osztályon dolgoztam és bizony a halottak fele 50 jó karban lévő férfiak voltak....
Az én apám 42 éves volt, amikor megszülettem. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy 14 évesen elveszítettem (autóbalesetben halt meg), de ettől függetlenül nem gondolom, hogy egy embernek 40 év felett már le kell mondania a gyermekvállalásról.
Ha szeretitek egymást és mindketten úgy gondoljátok, hogy már csak egy baba hiányzik az életetetekből, akkor hajrá!
Azt senki sem tudja (szerencsére), hogy mennyi van még hátra, ezen felesleges is agyalni!
szia! a férjem idén 43 éves, én 30. A fiunk 2 éves, a lányunk 9 hónapos. Nekünk ez így tökéletes.
A férjem korábban nem lett volna elég érett, most viszont remek apa és társ. 10 éve vagyunk egyébként együtt. szerintem a kor önmagában nem tényező gyerekvállalás kérdésében :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!