Akinek kis gyereke van és a férje külföldön van,az hogy éli meg?Van segítség,vagy egyedüll van ?
Pedig a #6-osnak teljesen igaza van.
Ausztriában élek több mint húsz éve és itt pontosan az van, amit a #-6-os leírt.
MINIMUM három havi bérpapír,úgy 1500€ kaució bármilyen lakásra. Azt be is kell rendezni. Kiviheted a háztartást,de az is egy vagyon.
És itt is igaz, hogy nem nagyon szeretik a kisgyerekes bérlőket.
Tetszik, vagy sem: ez van.
Mire összejön az a minimum alap hogy a gyerekekkel NYUGODTAN a férjed után tudj menni, nyugodtan számoljatok fél évvel. Persze otthon extrém módon spórolni kell addig is.
Ha Ausztria a cél, akkor feltétlenül be kell jelentkezni az adott település kormánymesteri hivatalában. MUSZÁJ.Nem árt legalább fél évvel számolni,már amennyiben NEM mindegy, hogy hova költöztök ( mi három évig vártunk a mostani lakásunkra. Gyerek nincs, viszont nem engedtünk az elképzeléseinkből. Mi ráértünk megvárni, hogy az ideális lakás ránk találjon).Csak akkor juthattok " nem privát személytől" lakáshoz,ha ott fent vagytok a listán. A Ti esetetekben nyugodtan lehet minimum 60 nm-rel számolni.
Az albérletek rezsivel minimum 800€/ hónap függően a településtől. Erre számíthatsz.
A privát albérletről csak lebeszélni tudlak.
Neue Heimat, Styria, meg még két- három Wohnungsgesellschaft:ezek nem lutriznak,mint a magánszemélyek.
Hogy Németországban mi a helyzet,azt nem tudom.
Sok sikert kívánok 😊
11 gyerekkel kutyával simán válogattam kinn az albik között...úgyhogy ez nem teljesen igaz.
A 3 havi bér az viszont tényleg kell.
Én berendezve vettem ki 2 szobás udvaros kis házat nagy garázzsal....3000 eurót kértek előre.
1 hónapig keretem megfelelő albérlet,...valószínű igy más hogy eddig is kinn melóztam (6 éve, ingáztam).
Nem semmi.11 gyerek meg egy kutya?
Csak privat Vermieter jöhet szóba.
Legalábbis első hallásra 😁😁
Mindenesetre a Wohnungsgesellschaft az egyetlen, amiben én tényleg megbízok.
Egyszer fél évig voltunk egy privát lakásban.
A tulaj egyszerűen besétált a saját kulcsával. Hetente kétszer, vagy háromszor. Mikor hogy.
Eltervezte, hogyan és mit újítsunk fel neki és így tovább.
Marha gyorsan tovább álltunk.
Nagyon örülök, hogy Neked sikerült egy ilyen jó kis házat kifogni.😊😊
Milyen 11 gyerek 🤣 a 11nek szolt xd.
Én privát házba vagyok...sose sétál be a tulaj előre bejelentve se. Nem is látta a házat 1 éve.
Egy ilyen volt attól még nem ez az általános. Nekem Magyarba volt ilyen 😕.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!