Hol találok olyan programot a neten, aminek segítségvel fényképből egyszerű rajzolt képet készít? (mint egy kifestő)
Lehetőleg ingyenes legyen és magyar, vagy angol!
Nagyon köszönöm!
google-al én is rá tudok keresni, szóval elsősorban bevált "receptekre" lenne szükségem :)
Köszi!
itt találsz egy leírást angolul hogy photoshoppal hogyan tudod megcsinálni. [link] (itt találod a linket mert nem hagyta bemásolni ide a direktet :S)
ha nincs photoshopod,akkor letöltheted torrent klienseddel a következő linkről: [link] (itt is 1 linket találsz
mert ezt sem hagyta belinkelni :S )
ha valami gondot okoz irj nyugodtan :)
Srácok (gondolom), letöltöttem a photoscape-et, de nem igazán sikerül vele olyan képet csinálni, ami tényleg olyan, mintha egy kifestő lenne. Azért mert a, nem lehetséges ezzel a progival, b, én vagyok béna, c, fényképből semmilyen progi nem fog nekem egyszerű fekete fehér jól körülírt (kifestőszerű) valamit csinálni d, egyéb, amit ti mondtok meg :)
Köszi a segítséget
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!