Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen ez a könyv, kifestő?...

Milyen ez a könyv, kifestő? Ismeri valaki?

Figyelt kérdés
Párom keresztlánya olyan könyvet / kifestőt szeretne, amibe ha vizesen, vagy vízzel rajzol, akkor eltűnik belőle az, amit belerajzolt. Vagy valami ilyesmi elven működik. Sajnos nem én beszéltem az anyukával, hanem a párom és nem tudta normálisan elmondani, hogy milyen ez a könyv. Valaki ismeri esetleg?
2011. dec. 3. 17:50
 1/6 anonim ***** válasza:

[link]

Esetleg ez?

2011. dec. 3. 17:55
 2/6 A kérdező kommentje:
Ez lesz az szerintem, nagyon köszönöm a segítséget!!!
2011. dec. 3. 17:59
 3/6 anonim ***** válasza:

Olyan van nekünk is amit linklet az első,az olyan hogy be vannak rajzolva a minták és ha vizes ecsettel kifested,akkor előjönnek a színek,és úgy néz ki mintha vízfestékkel lenne kifestve.

Vagy van ez,amihez egy speciális szőnyeg van, a hozzá való specko tollba sima csapvizet kell tölteni,azzal tud rá rajzolni,de ez ahogy a víz megszárad a rajz teljesen eltűnik:

[link]

2011. dec. 3. 18:16
 4/6 A kérdező kommentje:
A második link is szuper, az meg többször is felhasználható, árban húzósabb. Viszont láttam ugyanilyen márkából (ahogy utánakerestem) kisebb kiszerelésű pakkot is. Van már választék, nagyon köszönöm nektek!!!
2011. dec. 3. 18:45
 5/6 anonim válasza:
megírnátok nekem is ennek a kifesőtnek a nevét? Sajnos a Tulli oldalára mutató link már nekem nem jött be, más van már kirakva.
2012. jan. 1. 18:53
 6/6 A kérdező kommentje:

[link]

Próbáld meg itt, van többféle, mi is a Lírában találtunk csak személyesen vettük meg az összes bolti készletet :-)

2012. jan. 2. 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!