Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Akinek kis gyereke van és a...

Akinek kis gyereke van és a férje külföldön van,az hogy éli meg?Van segítség,vagy egyedüll van ?

Figyelt kérdés
Férjem novemberben megy külfökdre dolgozni.Azt mondta 1,2 hónap külön és megyünk mi is ki.Lehet nem tűnik hosszunak az az idő,de ilyenkor az.Ti hogy viselitek ?
2023. szept. 25. 07:35
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
86%
Ha még otthon vagy vele könyebb....másfél hónap nem a világ. A cél lebegjen előtted.
2023. szept. 25. 07:58
 2/15 A kérdező kommentje:
Köszi .Igen,muszáj sajnos mennie. :( A nagyobb ovis ,a kicsi fél éves.
2023. szept. 25. 08:50
 3/15 anonim ***** válasza:
96%
Ha van cél (mentek utána), akkor azért elviselhető szerintem. Ha nincs, akkor nagyon nagyon rosszul viselném, de én konkrétan nem is mennék bele, hogy így éljünk. Vagy megy mindenki, vagy marad mindenki (az átmeneti időszak persze okés). Gyerekkoromban éppen elég családot láttam emiatt széthullani.
2023. szept. 25. 08:57
 4/15 anonim ***** válasza:
54%
3 gyerekkel vagyok itthon 2 éve 3 hetente jön haza 1 hétre. Egy 3, 6, 8 évesen van. Iszonyat nehéz meglehet szokni. A legnagyobb baj a gyerekekkel van nagyon hianyoljak illetve apa volt a kemeny, a hatarozott. Ha rajukszolok csak kimevetnek kb nem vesznek komolyan. A főzés laza, bevásárlás kicsot szenvedés de elviselhető. A nagybevásárlást mindig a férjem csinálja iszonyat mennyiségű húst megvesz meg tésztát stb... amit meglehet egy hónapra előre. Nekem már csak apróságokat kell.
2023. szept. 25. 08:59
 5/15 A kérdező kommentje:
Ezért húzódott eddig ,mert mi is azt mondtuk,hogy így nem .Viszont rájöttünk,hogy előbb ki kell mennie egyedül,aztán megyünk mi is.A férjem is azt mondta,max.1-2 hónapot bír így ki .
2023. szept. 25. 09:01
 6/15 anonim ***** válasza:
76%

Azért kalkuláld bele, hogy egyáltalán nem valószínű, hogy 1-2 hónapon belül utána tudtok menni.

Nem tudom, hova megy, mert nem írtad, de gondolom Németország (én itt évekig laktam) vagy Ausztria, ezeken a helyeken jellemzően a lakást bérbeadók kérnek 3 havi munkabérről papírt visszamenőleg, anélkül ki sem adnak semmit, és egy lakásra több jelentkező van, akiből válogatnak, a vendégmunkás apuka + 3 fővel meg nem a lista élén lesz.

Plusz nem tudom, hogy akartok megélni 1 fizuból 4-en albérletben, hacsak nem valami It-mérnöknek megy.

2023. szept. 25. 11:33
 7/15 A kérdező kommentje:
A kérdésem nem erre irányult utolsó.Ha nem tudsz válaszolni,akkor ne tedd !
2023. szept. 25. 12:07
 8/15 anonim ***** válasza:

Én a kezdetektől hasonlóan vagyok. Totálisan egyedül, minden segítség nélkül.

A párom 2 hetente jön haza egy hétvégére. Mindent is nekem kell csinálni.

Két iskolás lány van és egy 2 éves kisfiú. Természetesen dolgozom mellette.

Iszonyatosan nehéz, vannak nagyon komoly mélypontok. Főleg, hogy a kutya sem nyitja ránk az ajtót csak ha ő jön haza ☹️

2023. szept. 25. 13:38
 9/15 anonim ***** válasza:
0%

"Vagy megy mindenki, vagy marad mindenki (az átmeneti időszak persze okés)."

Ez azért nem így megy! Jobb ha a pasi előbb kimegy.

2023. szept. 25. 15:09
 10/15 anonim ***** válasza:
9# Igen. Éppen ezt értettem átmeneti időszak alatt. De tartósan nem vállalnám a külön életet, mint ahogy sokan megteszik.
2023. szept. 25. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!