Gyerekek és háztartás mellett, Playstationozás?
Mindig volt valami kikapcsolódásom a gyerek mellett. Amikor nagyon pici volt, és egész nap szopizott, telón néztem netflixet fülessel. Amikor nagyobb lett kicsit, akkor már tévén néztem, amikor aludt. Aztán olyan 2 éves korában megint rákaptam a Cpunter-strike-ra, azt toltam egy fél évig minden este. Aztán elolvastam egy könyvet és rájöttem, hogy mennyire hiányzik az olvasás. Azóta ismét könyvmoly lett belőlem, minden szabad percemben olvasok. (Most 3 és fél éves)
Mindenkinek jár valamilyen kikapcsolódás, ha nem hanyagolod el a gyereket meg a háztartást, akkor semmi baj nincs vele.
Én olvasok és sorozatokat nézek a két gyerek és a háztartás mellett
Nincs a játékban semmi rossz
Én is elovennem a lányom playstationet játszani,ha tudnám játszani a játékokat
Sajnos bamba vagyok és nem tudok rajta játszani,mert nincs idegem ahhoz,hogy lelőnek állandóan a játékban 🤣🤣
Ördögtőlvaló.
Nem tanultad még meg, onnantól, hogy gyerek van, megszűnsz létezni mint emberi lény. Csak egy kiszolgálódroid vagy önálló akarat és igények nélkül
(Remélem átment az irónia)
Szerintem a 7-es az az egyén aki itt a gyermeknevelési topicban trollkodik gyereltelenul.
Állítása szerint nem is akar szülni.Isten tartsa meg a jó szokását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!