Anyukák, ahol csak 1 autó van a háztartásban, meg szoktátok előre beszélni, kinek mikor kell az autó?
A férjem rendszeresen nem kérdezi meg, hogy nekem esetleg kell-e, és csinál vele programot. Én meg itt maradok 2 gyerekkel olyankor. Oké, van busz, de a világ végén lakunk, kint a város szélén, nem 20 percenként jár az se.
Meg igazából engem az zavar, hogy még csak meg se kérdezi.
Legutóbb ment csapatépítőre. Aztán délután 3-kor közölte, hogy ja, ő autóval megy, és már nem tud változtatni, mert ő viszi a kollégákat is. És ezt előtte beszélték meg, mert úgy volt, hogy előtte strandra megyünk, és ő majd onnan megy a csapatépítőre, mi meg hazajövünk barátnőmmel. De nem mentünk strandra. Így ő leszervezte, hogy ő vezet, összeszedi a többieket. De engem meg se kérdezett, hogy esetleg én mit tervezek?
Máshol ez hogy működik? Nyilván nem engedélyt kell kérnie, ha el akarja vinni, csak tök jó lenne, ha engem is megkérdezne előtte.
Nem azzal jár dolgozni, általában hozzák-viszik.
Persze, feltételezte, hogy nekem nem kell. Csak az zavar, hogy mindig feltételezi. És sosem kérdezi meg.
Pedig ezerszer szóltam is érte, hogy tök jó lenne, ha megbeszélnénk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!