Szerintetek is hasonlít sok háztartási gép hangja valamilyen tömegközlekedési eszközre?
Nekem a Whirlpool mosógépemnek centri közben olyan hangja van, mintha a Szergejbe belerakták volna a Csörgő dízelmotorját és meghajtották volna 80 km/h-val tehervonatot húzva, ezen felül benne lett volna a Szili kompresszora is bekapcsolva 🤣🤣🤣
Találkoztam 120-al menő Ikarusz hangot adó Samsung mosógéppel is (szintén centri közben) A hősugárzóm kikapcsolásakor olyan hangot ad, mint amikor az utasszállító repülőgép hajtóműjét leállítsák 🤣🤣🤣
na jóvan azt hittem csak én vagyok ennyire bolond :DDDD
az én fagor mosógépemnek is centrizés közben olyan hangja van mint amikor a szergejt kiterhelik vízellenálláson és vonyítanak a turbók :D
a villanysütű ventillátorának meg olyan a hangja mint a csörgő hűtőventillátorainak
Végre, szóval más is ilyen "beteg" :)
Engem inkább a Nohab hangjára emlékeztet az AEG mosógép.
Sajnos hirtelen csak egy hasonló mozdony hangját találtam, de ez is EMD-gép, nagyon hasonló hanggal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!